Śmietnisko > Off Topic
Co wybrać? Telefon komórkowy.
Soulscream:
--- Cytat: ManganMan w Sierpień 14, 2014, 12:11:52 ---Co sądzicie o HTC? (Zastanawiam się nad 8X).
--- Koniec cytatu ---
Od miesiąca mam HTC One m8 i telefon krótko mówiąc, jest bajecznie dobry. Nie jestem fotografem amatorem, aparat robi dobre zdjęcia i to jego jedyna wada w porównaniu z Galaxy S5. Jest cały z aluminium i wygląda naprawdę dobrze.
Khurghan:
--- Cytat: Soulscream w Sierpień 14, 2014, 13:34:28 ---Od miesiąca mam HTC One m8 i telefon krótko mówiąc, jest bajecznie dobry. Nie jestem fotografem amatorem, aparat robi dobre zdjęcia i to jego jedyna wada w porównaniu z Galaxy S5. Jest cały z aluminium i wygląda naprawdę dobrze.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam. Mam ten model od 2ch miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Ekran lepszy niż w Szajsungach (nie wypala się jak AMOLED i nawet w pełnym słońcu jest dość czytelny). Wszystko działa bardzo płynnie. Aparat robi zdjęcia o wystarczającej jakości. No i ta aluminiowa obudowa :) Jedyne zastrzeżenie jakie mam to to, że jak kupowałem był tylko matowy srebrny. Gunmetal black wygląda o niebo lepiej.
I jeszcze jedno, w komplecie z telefonem dają bumpera, mała rzecz a cieszy.
Colonel:
--- Cytat: Khurghan w Sierpień 14, 2014, 13:44:03 ---I jeszcze jedno, w komplecie z telefonem dają bumpera, mała rzecz a cieszy.
--- Koniec cytatu ---
a co to jest bumpera ? :]
CATfrcomCheshire:
Tylko Nokia 3210
Doom:
Kocie my tu mówimy o smartfonach nie narzędziach masowego rażenia :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej