Śmietnisko > Off Topic

Co wybrać? Telefon komórkowy.

<< < (16/22) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Dark Flonoe w Września 21, 2011, 19:21:29 ---WTF?! no LOL az sie przypomina nokia 5110 ktora 2 tygodnie potrafila wytrzymac w takim stanie

--- Koniec cytatu ---
E52 mojej żony też tak potrafi. Zależy, ile żona plotkuje :P

--- Cytat: ManganMan w Września 21, 2011, 20:23:41 ---Xarth, ty to potrafisz zdołować człowieka <:{

--- Koniec cytatu ---
Czemu zdołować? Ostrzegam tylko, żeby zawodu nie było :P

[VIDE] Herezja:
Czy ktoś się ustosunkuje do mojej wypowiedzi?

Tu cytat:

"
--- Cytat: Herezja w Września 21, 2011, 19:00:10 ---Poprzeglądałem sobie ofertę play i ... w moim przedziale cenowym (tj. do 150 zł płatnych przy podpisywaniu umowy) niewiele o ile w ogóle coś ciekawego można znaleźć.

Np. Ze stajni Samsung to Galaxy Ace (199 zł), Galaxy Mini + wersja 5700, z HTC Wildfire więc ... za dużo tu się nie wypatrzy no i stara Omnia oczywiście. Ehhh dużego wyboru nie ma.

ps. Za Twoją namową Xarti być może uciułam sobie troszkę kasy na ten czytnik bo do muzyki jak już pisałem mam Sansa Fuze (która każdą komórkę deklasuję) więc mogę spróbować mieć i czytnik ];) ale to za jakiś czas.

--- Koniec cytatu ---
"

Xarthias:
Ale że w sensie jak się ustosunkować?
Za 200 stówy masz Desire w Playu w abonemencie All Inclusive Max 85 (za 75 zeta, 520 minut do wszystkich, do play w abonamencie za free, 1GB szybkiego transferu). W tej cenie nic lepszego nie dostaniesz.
Ewentualnie, jeśli oszczędzasz na czytnik, to weź Wildfire za złotówkę.
A czytnik dobra sprawa :P

sc0rp:
To i ja sie podepne :)

Czy ktos testowal Motorola Defy, Sony Ericsson Xperia Neo lub Blackbery 9300 Curve. To co dla mnie istotne to zeby baterie na standby/rozmow miala dobra.

Xarthias:
BB miałem przez miesiąc, bardzo fajny, bateria trzyma circa 3 dni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej