Śmietnisko > Off Topic
Co wybrać? Telefon komórkowy.
Xarthias:
"Testowałem" hujaweja. Straszny crap. Można się całkowicie zrazić do androida na tym czymś (bo odmawiam nazwania tego telefonem, a tym bardziej smartfonem).
Wolny, słaba czułość ekranu dotykowego, bateria to jakiś żart (nieużywany H. z wyłączonym 3g i wifi, czyli tylko w trybie czuwania w sieci telefonicznej, wytrzymał mi 30h. Słownie: trzydzieści godzin).
Największa zaleta tych testów, to za free karta z mobilnym internetem 1GB ;)
--- Cytat: ManganMan w Wrzesień 21, 2011, 17:27:01 --- (mimo że go sflaszowałem go 5 razy...)
--- Koniec cytatu ---
Może dlatego? ;)
[VIDE] Herezja:
Poprzeglądałem sobie ofertę play i ... w moim przedziale cenowym (tj. do 150 zł płatnych przy podpisywaniu umowy) niewiele o ile w ogóle coś ciekawego można znaleźć.
Np. Ze stajni Samsung to galaxy ace (199 zł), galaxy mini i w wersji 5700, z HTC Wildfire więc ... za dużo tu się nie wypatrzy no i stara Omnia oczywiście. Ehhh dużego wyboru nie ma.
ps. Za Twoją namową Xarti być może uciułam sobie troszkę kasy na ten czytnik bo do muzyki jak już pisałem mam Sansa Fuze (która każdą komórkę deklasuję) więc mogę spróbować mieć i czytnik ];) ale to za jakiś czas.
sc0rp:
--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 21, 2011, 18:39:55 ---tylko w trybie czuwania w sieci telefonicznej, wytrzymał mi 30h. Słownie: trzydzieści godzin).
--- Koniec cytatu ---
WTF?! no LOL az sie przypomina nokia 5110 ktora 2 tygodnie potrafila wytrzymac w takim stanie
[CBIRR] Soobocz:
--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 21, 2011, 15:44:18 ---Eve universe jest lepszy - polecam
--- Koniec cytatu ---
Dzięki jest super. Tylko jedno małe ale. Te reklamy na dole też tak masz? Jak się ich pozbyć?
Edytka
Już poradziłem sobie trzeba zrobić donate :) 0,79 euro. :)
ManganMan:
Xarth, ty to potrafisz zdołować człowieka <:{
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej