Śmietnisko > Off Topic
Co wybrać? Telefon komórkowy.
[VIDE] Herezja:
Mangan o czym piszesz (bo tego brajla nie rozumiem, którego tu wykorzystałeś ];p).
ManganMan:
Seplenienie u mnie niestety sięga poziomu krytycznego...
Ponawiam po ludzku:
1. A co z ''jailbreakerami'' na iPhonami (tam można dostać darmowe appy)
2. Który pecetowy port androida obsługuje aplikacje ze sklepu Googla?
sc0rp:
--- Cytat: Soobocz w Wrzesień 20, 2011, 18:35:03 ---Na iphona jest iclone :) Zastępca niestety zajeb****** capsulera którego już nie ma :(
--- Koniec cytatu ---
Eve universe jest lepszy - polecam
HammerSnake:
--- Cytuj ---2. Który pecetowy port androida obsługuje aplikacje ze sklepu Googla?
--- Koniec cytatu ---
Symulator sobie ściągnij i po problemie.
A tak to:
Android ma zgodność wstecz do aplikacji. Więc jak weźmiesz sobie tablet z wersją systemu 3.0 + to powinieneś móc bez problemu odpalić większość aplikacji, które są robione bodajże dla 2.1 -2.3. i inne aplikacje pod wcześniejsze wersje systemu. Tyle teoria. Masz wersje 1.6 możesz teoretycznie odpalić do wersji 1.6 systemu.
Albo:
Dedykowane na netbooki na pewno możesz poszukać tutaj:
http://www.insydemarket.com/
ManganMan:
Spoko.
Za namową Kuby ''Wojewody'' Wojewódzkiego & jego ''4G'' alter-ego postanowiłem wziąć udział w ''Testujsmartfona.pl'', ktoś już testował tego Huawei Ideosa w ramach tego projektu?
EDIT: Jeśli ktoś z moderacji wywalił dublujący post, to zarazem dziękuję i przepraszam, bo moja Avila często ma problemy z połączeniem z Centralką i dlatego mam zamiar zmienić fona (mimo że go sflaszowałem go 5 razy...)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej