Śmietnisko > Off Topic

Co wybrać? Telefon komórkowy.

<< < (13/22) > >>

shadd:

--- Cytat: Wilk w Wrzesień 20, 2011, 13:07:26 ---"Instalować". Zazwyczaj na obcym kompie nie możesz/nie chcesz/nie masz czasu czegokolwiek instalować. Przynajmniej takie mi mówi doświadczenie z podłączaniem telefonów do nie swoich kompów.

--- Koniec cytatu ---
Że jak? Nigdzie nie pisałem o instalowaniu czegokolwiek na kompie. Chyba logiczne, że miałem na myśli Iphone`a skoro o nim pisałem.  :P Phone Drive jest dostępny w AppStore a instalacja zajmuje kilkanaście sekund.

Wilk:
A to zmienia postać rzeczy : )

Minna Hinata:
Nie mniej wychodzi na to że każdy ma inny gust. Jedni stoją twardą drogą i na ołtarz kładą appla, inni androida czy symbiana.

Co do programowania aplikacji, for fun tworze dziwne konstrukcje które ułatwiają mi kontrolowanie wielu rzeczy jakie dzieją się w EVE. Aplikacje tylko i wyłącznie na androida (POS Manager, poprawki dla Aura itp). Do Appla nie mam zamiaru wracać no chyba że będą pierwsi którzy stworzą coś na styl Nokia Morph :)

[CBIRR] Soobocz:
Na  iphona jest iclone :) Zastępca niestety zajeb****** capsulera którego już nie ma :(

ManganMan:
Skoro już mówimy o iOSie i Androidzie, to mam pytań dwa: co sądzicie o jailbreakingu (brat mojego sąsiada ma 3GS'a), oraz wiem, że są prowadzone prace nad Androidem na piece x86, a który z dostępnych projektów zezwala na instalację z Marketa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej