Śmietnisko > Off Topic

Co wybrać? Telefon komórkowy.

<< < (5/22) > >>

ManganMan:
Witaj w klubie posiadaczy avilek (od dłuższego czasu zapewne...)

HammerSnake:

--- Cytuj ---Obecnie kończy mi się abonament w Play jak zresztą pisałem i dostałem (w teorii) nową Nokie 5530 (wziąłem ją jak była 3 miesiące na rynku a jedne z pierwszych modeli wchodziły do Polski) i ... dupa opis co jest dupne w tej komórce już podałem ]

--- Koniec cytatu ---

No nic dla mnie wszystko z dotykowym ekranem jest dupne. No i qwerty is a must. Sam używam telefonu do wifi, mp3, pdf, sms i telefonowania i nie widzę zwyczajnie lepszego telefonu niż moje e63, na roku e63 było w miarę popularne, przegrywało jedynie z dotykowymi modelami, które lepiej skalowały pdfy na ściągi. Zresztą wyboru przy takich wymaganiach nie ma wielkiego. Szajs, Nokia lub drogie blackberry. Model wyjątkowo udany i jeżeli miałbym coś polecać to ewentualnego jego następce.

http://www.youtube.com/watch?v=kCfC9xLQ8J4

Kombat:

--- Cytat: Herezja w Wrzesień 15, 2011, 19:41:59 ---fakt pominąłem Symbiana może dlatego, że właśnie na tym mam swoją Nokie i ... tak system jak i producent nie przypadli mi do gustu. Symbian często się wiesza (3 razy był w serwisie z powodu oprogramowania) a sama nokia to szmelc bo wszystko trzeszczy i dziwnie działa poza tym po prostu z deczka tandetne są materiały z jakich składają komórki.

--- Koniec cytatu ---
Symbian ^3 w nokii N8 jest dopracowany dużo lepiej niż jego poprzednie odmiany a teraz weszła jego darmowa aktualizacja - symbian anna - i jest naprawde super - szybki, stabilny, ładny i wygodny. Poza tym to jest naprawde geekphone :) - pokaż mi telefon z androidem do którego podłączysz jednocześnie klawiature, myszke, pendrivea, TV przez hdmi i odtworzysz na TV film w full HD z tego pendriva :) Do tego dorzuć aparat 12mpix z autofocusem i b. dobrą (jak na telefon) optyką oraz 16 gb wewnętrznej pamięci, wyświetlacz amoled i w pełni metalową obudowe - uwierz mi że nie będziesz zawiedziony :)

sc0rp:
Odnosnie Symbiana to pomimo iz to dobry system to nawet Nokia zdecydowala sie go zakopac na rzecz Windows Mobile, a sila kazdego smart phone sa aplikacje na niego wiec bylbym ostrozny w wyborze tego OSa.

--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 15, 2011, 17:13:57 ---bo na iphone czy inny telefon nie ma programów/ trojanów wyświetlających gołe baby.
/facepalm

--- Koniec cytatu ---
Nie zaryzykuje stwierdzenia ze na iphone nie ma (tematu Blackberry/Windows mobile nie zglebialem), ale pomimo czytania roznych blogow o bezpieczenstwie nie spotkalem posta o tym ze komus sie udalo wrzucic robaka do app store, a o google market co jakis czas jest glosno, wiec moge zaryzykowac stwierdzenie ze na iphone jest tego poprostu duzo mniej -> wiec statystycznie masz mniejsza szanse na zainstalowanie badziewia na swoim telefonie.

Nitefish:
Z iPhone nie polecam wersji mniejszej niż 4 bo 3GS nie będzie niedługo w ogóle supportowana. Androidy są ok ale to burdelarski system wiec trzeba mieć możliwie nowa maszynkę żeby działała super.

Symbian to zło, nawet Nokia nie wie co z tym archaizmem zrobić.

Tanio i dobrze chyba sie nie da.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej