Śmietnisko > Off Topic
Co wybrać? Telefon komórkowy.
HammerSnake:
mhm nie wiem jak z smart phonami, ale jeżeli chodzi o telefony to nokia ma wiele udanych konstrukcji pracujących między innymi pod symbianem i raczej ciężko im cokolwiek zarzucić, może poza jakością aparatu fotograficznego.
Może miałeś jakaś podróbę kupioną na allegro, bo zawieszanie się systemu to ich charakterystyczny znak? Albo zły model. :P
Ja tam używam od paru lat noki e63 i jak biorę do łapy jakiekolwiek smarthony z tymi dotykowymi ekranami to przychodzą mi do głowy właśnie takie myśli:
--- Cytuj ---wszystko trzeszczy i dziwnie działa poza tym po prostu z deczka tandetne są materiały
--- Koniec cytatu ---
Już się przymierzałem 2 razy do zakupu czegoś nowego, ale padło na zakup nowej baterii.
hehe
--- Cytuj ---Poza tym ja sam szukam Telefonu rzadkiej marki z Dual-Simem, wi-fi i klawiaturą Qwerty do 500 PLN.
Ktoś zna takowy fon?
--- Koniec cytatu ---
MYPHONE 9025TV -350zł
http://www.pcworld.pl/testy/opis/teldualsim00003-myPhone_9025TV_Moon.html
Bez wifi i qwerty kupisz jakiś model za 150 zł.
ManganMan:
Spoko.
A w sprawie nokii: mam 6630 z przetartami klawiszami, do [censored] obudowę i płytke, która nie podświetla dolnych klawiszy oraz rozpapranym (od paru miechów nie wiem jak) filtrem do kart sim, więc żadnej karty mi nie łapie :/ co za bezsens, ale to był mój pierwszy smartfon za 120 zeta, a gry na symbiana były bombowe, ech...
HammerSnake:
mhm swego czasu kupiłem nową motorole na allegro za 200zł, kolorowy wyświetlacz szmery bajery.
Klawisze się nie przetarły, bo napisanie na nim esemesa zajmuje min 2min. Czasem nie wiadomo czemu chce się łączyć przez wap z Hiszpanią. Często jak chcesz gdzieś zadzwonić i wybierasz numer , to nic nie słyszysz w słuchawce, podobnie jak ktoś do ciebie dzwoni. Parę resetów telefonu czasem pomaga, a czasem nie. Robi teraz za telefon awaryjny w rodzinie, mobilizujący do zakupu czegoś innego. 8)
[VIDE] Herezja:
Obecnie kończy mi się abonament w Play jak zresztą pisałem i dostałem (w teorii) nową Nokie 5530 (wziąłem ją jak była 3 miesiące na rynku a jedne z pierwszych modeli wchodziły do Polski) i ... dupa opis co jest dupne w tej komórce już podałem ];)
Tak więc jak widzisz miałem nową komórkę i mogę wprost podać, że nie umywa się do Samsunga Avili pod w sumie każdym względem.
Wilk:
Ja tam jestem wierny dla HTC. Seria Desire jest bardzo fajna i ma zróżnicowane ceny. Obecnie mam Z - bardzo dobry wyświetlacz, rozkładana klawiatura, całkiem niezły procesor i sporo ramu. Wszystko śmiga. Nie równać mu się do np. S2, ale imo do wszystkiego wystarcza. A z Androidem nigdy nie miałem problemów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej