Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[DWISH] Death Wish. - dyskusja
Nitefish:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2011, 17:41:51 ---To co obiecuje ta nowa korporacja to energia i aktywność. Tego nie ma w żadnym korpie "z tradycjami", nawet w tych najlepszych - polskich i międzynarodowych. Nie mam zamiaru od nikogo wymagać czegoś, czego sam nie potrafię lub nie chcę zrobić. Ba, dzięki lepszej organizacji będzie można mieć więcej wolnego czasu, bo nie trzeba będzie siedzieć godzinami online. A za rok spojrzymy za siebie będziemy cholernie dumni z tego, co razem osiągnęliśmy :)
--- Koniec cytatu ---
Po prostu nie było Ci dane tego zakosztować, co nie znaczy że tego nie ma. Bez obrazy ale nie byłeś energicznym i jakoś super aktywnym graczem w BUFU, czemu teraz miało by się to zmienić? Obiecany roam o ustalonej godzinie to nie wszystko.
Niemniej jednak jestem ciekaw, czy uda Ci się stworzyć międzynarodowego korpa. Czas pokaże. GL.
Frankie:
Widzę, że kilka corpów chce się podpiąć pod dobry chwytliwy topic Sokoleoko.... Załóżcie własne panowie a nie zachęcajcie w kogoś topicu do siebie :). Dobrze, że jest kilka corpów bo można sobie wybrać to co się komuś podoba. SokoleOko zawsze nosiło więc cały czas szuka czegoś bardziej dopasowanego pod siebie, a powszechnie wiadomo, że własne powinno być najlepsze dla właściciela.
mpp:
--- Cytat: Frankie w Sierpień 11, 2011, 18:14:35 ---Widzę, że kilka corpów chce się podpiąć pod dobry chwytliwy topic Sokoleoko.... Załóżcie własne panowie a nie zachęcajcie w kogoś topicu do siebie :). Dobrze, że jest kilka corpów bo można sobie wybrać to co się komuś podoba. SokoleOko zawsze nosiło więc cały czas szuka czegoś bardziej dopasowanego pod siebie, a powszechnie wiadomo, że własne powinno być najlepsze dla właściciela.
--- Koniec cytatu ---
Franki ale ludzie tu maja racje, ja zakładając korpa miałem w flocie po 20 aktywnych memberów teraz po osiedleniu się w npc space wiekszość przekonała sie, że pvp jest na zupełnie innym poziomie, na iski trzeba zapracować a wrogowie potrafią oddać tak, że proteza wypada
i wyszło na jaw ilu faktycznie w korpie jest pvp'erów i da sie ich policzyć na palcach 1 ręki
reszta lam poszła gdzieś na łatwizne anomalki czy do jakiegoś true pajrat low secowego sojuszu ^^
nie to, zebym sokoła zniechęcał ale tak jak pisał najt będzie przechodził mega katusze bo jest przyzwyczajony
do zupełnie innego standardu flot setupow, wiem po sobie miałem juz xxx razy korpa "rozwiązywać" aczkolwiek
jedyne co mnie trzyma przy zyciu to ta mała grupka obiecujących ludzi :)
jeśli znajdzie true pvperów i to takich z zacięciem co wykażą własną inicjatywę , poprowadzą flotę, zaproponują nowe rozwiązania to ma to sens ale obawiam sie, ze przy obecnej beznadziei evowej bedzie miał takowych w porywach 5 a resztę zwyczajnie odstrzeli bo go kurwica trafi
-mpp
sneer:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2011, 17:41:51 ---Nie pitol, tylko wysyłaj priva, a nie będziesz w samotności wył do moonów w D87 ;)
--- Koniec cytatu ---
lol
1. nie w samotności bo ludzi kilku zawsze w d87 siedzi i wyobraź sobie że do bitki nie trzeba nikogo namawiać , powoli też wracają zagubione w RL-space króliki
2. celi jest tyle że jak cos nam pasuje do walki to i tak często odpuszczamy bo 1-2 j dalej juz w pipe wchodzi coś dużego
3. ja ostatnio duzo latam z wyboru solo testując limity dramiela i na brak walk i dobrych killi nie narzekam
4. kilkuosobowy skirmish nie jest mniej wymagający od 20 os setupów :p a wprost przeciwniei ja jestem bardzo za
nie będę przedłużał
jeszcze raz
powodzenia
obyście te walki mieli
jesli ludzie się znajdą ofc :p
sc0rp:
--- Cytat: Orion1 w Sierpień 11, 2011, 17:20:46 --- Nie rozumiem po co w to grasz skoro jesteś kerbirem i uwazasz :
Ja uważam że w każdej grze najlepsza jest rywalizacja i walka PVP .Po to powstaja gry on line bo
dla zawodowych zakapiorów komputer nie jest przeciwnikiem i nic nie zastąpi prawdziwego myslącego gracza...
Tacy grają dla PVP i to jest dla nich najważniejsze i mają w dupie industry mining czy racenie
, wielu płaci słono żeby móc dalej grac i zabijać nie mają nawet czasu na czytanie wypocin forumwarriorów
co wszystko wiedza a na jednego kila napisał 100 postów...
--- Koniec cytatu ---
hmmm nie zapomnij o tym ze skrot PVP to player vs player, a eve ma najbardziej rozbudowana ekonomie ze wszystkich mmo jakie widzialem (prawdopodobnie ze wszystkich na rynku) i sa ludzie ktorzy czerpia radosc z pvp-market
anyway przede wszystkim (jakiekolwiek) gry powstaja po to aby tworcy zarobili kase
--- Cytat: Sokoleoko ---Dopiero upór i tępota powoduje u mnie "rage".
--- Koniec cytatu ---
to akurat jest calkiem zdrowy i normalny odruch
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej