Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[DWISH] Death Wish. - dyskusja

<< < (12/41) > >>

Kara Mon:

Azbuga:
co do pomysłu międzynarodowego korpa to jest jedyna szansa na liczby jakie sokół zakłada - w typowo polskojęzycznej korporacji to jest niemożliwe jeśli ma się zebrać ekipa do walki a nie klub pluszowych misiów.

w ogóle "polskie community" jest teraz dość skromne...

coraz więcej weteranów odchodzi na emeryturę i co najwyżej pojawia się sporadycznie na forach. A młodzież... jakaś taka bezjajeczna od jakiegoś czasu. Jeśli to "coś" co tworzy dobrego pilota pvp ma 1 na 100 nowych to trafiają oni może do 4 czy 5 korporacji polskojęzycznych które zajmują się pvp w ciekawy sposób - ciężko ich zebrać w jednym miejscu.

Kiedyś coven pochłaniał sporo ludzi - zmieniał ich w wyskilowanych niezadowolonych i znękanych pilotów i można było ich zrekrutować z zadowoleniem :) teraz kb covenu to albo uwielbiane cta i blob albo ilość killi na aliance taka jak na byle korp z low seca... cień cienia...

Zastanawiam sie czy uda ci się połowić ludzi w tych kilku żywych jeszcze korporacjach pvp Sokół. Inicjatywa fajna ale jak ktoś już powiedział albo znajdziesz ze 2-3 osoby z równym zapałem do ciągnięcia tego pomysłu albo w pół roku coś ci sie posypie.

SokoleOko:
Jednym z pierwszych, którzy się zgłosili, jest gość z c0venu, którego w życiu nie widziałem na oczy i nie słyszałem o nim. Wrzuciłem nick na BC i przyznam, że miałem opad kopary na widok bardzo dobrych statystyk.

Normalnie jak w Full Metal Jacket. "Hell, I like you. You can come to my house and fuck my sister" :D

Pol Kent:
Miało być tak pięknie:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 10, 2011, 23:54:18 ---Nie obchodzi mi mnie w jakich korporacjach dotąd latałeś - czy byłeś "leet PvP" czy zwykłym rentierem. Nie musisz mieć 1000+ killi, nie musisz mieć alta z supercapitalem, nie musisz podawać API, nie ma żadnych zaporowych warunków. Nie ma znaczenia, czy zgadzaliśmy się dyskutując na tym forum, nie ważne czy wcześniej byliśmy wrogami. Ważne, żebyś miał minimum umiejętności, chciał (znów) grać aktywnie i był nastawiony na team-play.

--- Koniec cytatu ---

A wyszło jak zawsze

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2011, 22:21:18 ---Jednym z pierwszych, którzy się zgłosili, jest gość z c0venu, którego w życiu nie widziałem na oczy i nie słyszałem o nim. Wrzuciłem nick na BC i przyznam, że miałem opad kopary na widok bardzo dobrych statystyk.

--- Koniec cytatu ---

;D

jurekiedi:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2011, 22:21:18 ---Jednym z pierwszych, którzy się zgłosili, jest gość z c0venu, którego w życiu nie widziałem na oczy i nie słyszałem o nim. Wrzuciłem nick na BC i przyznam, że miałem opad kopary na widok bardzo dobrych statystyk.

Normalnie jak w Full Metal Jacket. "Hell, I like you. You can come to my house and fuck my sister" :D

--- Koniec cytatu ---

moze to cyno dyrektor szuka nowych wyzwań ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej