Eve Online > Dyskusje ogólne
Nullsec revamp in 3...2...1...
Dormio:
--- Cytat: Kamel w Sierpień 05, 2011, 15:39:41 ---Nie, ale ten twój pomysł też ryja nie urywa.
--- Koniec cytatu ---
Ale również nie odbiega poziomem od tego co ostatnio wymyśla CCP, no i nie zapominaj, że jest w 100% PL ;) :P
Edit:
A i jeszcze... rzuciłem 10%, ale równie dobrze może być 1% = masz 100 miesięcy na ponowne zalogowanie się zanim Ci puffnie Twój cenny supercaps.
W zamyśle bardziej chodziło o to, że pilot powinien korzystać ze sprzętu, a nie wyciągać królika z kapelusza jak jest potrzebny. Równie dobrze można zasugerować, że co jakiś czas "lodówka" na supercapsie się psuje i statek traci pilota.
Edit 2:
No i pomysł z 10% jest nawet lepszy od tego co wymyśliło i NICZYM nie uzasadniło CCP: kasowania obiektów nieużywanych przez 30+d a umieszczonych w przestrzeni (np. puszki). Shipy bez pilotów automagicznie znikają... te z pilotami na szczęście JESZCZE nie.
kamel:
--- Cytat: Dormio w Sierpień 05, 2011, 15:40:52 ---Ale również nie odbiega poziomem od tego co ostatnio wymyśla CCP, no i nie zapominaj, że jest w 100% PL ;) :P
--- Koniec cytatu ---
True ;D Dobre bo Polskie ;P
Dormio:
--- Cytat: Kamel w Sierpień 05, 2011, 15:43:13 ---True ;D Dobre bo Polskie ;P
--- Koniec cytatu ---
E tam... dobre...
Wg mojej skali ledwie, ledwie akceptowalne. Jednak uważam, że w miarę mieści się w ramach historii jaką opowiada CCP, nie psuje zasadniczo mechaniki gry, dotyczy największej bolączki i zmusza ludzi do kooperacji. Poza tym bierz pod uwagę, że tego pomysłu NIE zamierzam przesyłać do CCP, trolluję sobie tutaj w najlepsze, i mam niezły ubaw jak próbujecie udowodnić, że pomysł jest z końca pleców.
Chociaż może dzięki niemu ... przynajmniej na Centrali coś się dzieje...
kamel:
Trolluj trolluj ja tam leże praktycznie przed kompem na mega kacu i pisze co mi do łowy wpadnie i za 10 minut o tym zapomnę jak będę musiał iść robić obiad...
Dormio:
--- Cytat: Kamel w Sierpień 05, 2011, 15:51:49 ---Trolluj trolluj ja tam leże praktycznie przed kompem na mega kacu i pisze co mi do łowy wpadnie i za 10 minut o tym zapomnę jak będę musiał iść robić obiad...
--- Koniec cytatu ---
Zazwyczaj klin pomaga. >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej