Śmietnisko > Off Topic
Google+ - zaproszenia
Syntion:
--- Cytat: Doom w Lipiec 19, 2011, 15:25:56 ---że 90% moich znajomych to banda idiotów dla której pojecie ochrona danych osobowych to abstrakcja
--- Koniec cytatu ---
A mógłbyś to rozwinąć.
Oczywiście w szerszej perspektywie bo to jakich masz znajomych mnie kompletnie nie interesuje.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Syntion w Lipiec 19, 2011, 15:44:15 ---... A tak całkiem z boku ciekawe jest co stanie się z "niewypałem" googlowskim nazywanym Google Wave. Produkt chyba trochę przerósł ludzi, technicznie chyba też nie tak wyobrażali sobie go producenci a może po prostu pojawił się za wcześnie możliwościami i sposobem działania mocno wyrastając poza teraźniejszość. W końcu połączenie multichat + word + wersjonowanie dokumentu może trochę przytłaczać :) ...
--- Koniec cytatu ---
Czym jest Google Wave. Przyznaje, że bladego pojęcia nie mam.
Syntion:
--- Cytat: Herezja w Lipiec 19, 2011, 15:50:20 ---Czym jest Google Wave. Przyznaje, że bladego pojęcia nie mam.
--- Koniec cytatu ---
http://pl.wikipedia.org/wiki/Google_Wave
Doom:
--- Cytat: Syntion w Lipiec 19, 2011, 15:48:08 ---A mógłbyś to rozwinąć.
Oczywiście w szerszej perspektywie bo to jakich masz znajomych mnie kompletnie nie interesuje.
--- Koniec cytatu ---
Nie mam konta na FB, NK i żadnym innym tego typu gównie. Nie mam, mieć nie chcę i jestem z tego dumny. Każdy kto dostaje namiary na mnie jest proszony o nieumieszczanie ich w bazach danych tego syfu. I co się okazuje? Że jak jeden z drugim sie rejestrują, albo odpowiadają na uber mega hiper zajebiaszczą promocję na czymś takim nie patrzą w co klikają i oczywiście wpuszczają roboty w swoje książki adresowe. A jak te chujki od takich aplikacji raz dostaną na kogoś namiar to nie ma że boli i spam dostajesz.
* Doom wrogo patrzy w kierunku Hastry
Goomich:
--- Cytat: Syntion w Lipiec 19, 2011, 15:52:53 ---
http://pl.wikipedia.org/wiki/Google_Wave
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: twój link ---4 sierpnia 2010 Google ogłosiło poprzez swój oficjalny blog zakończenie rozwoju usługi Wave i jej zamknięcie z końcem roku 2010
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej