Śmietnisko > Off Topic

Google+ - zaproszenia

<< < (3/6) > >>

Syntion:
Mona miałem na myśli to czy idea Google Wave-a zostanie jeszcze kiedyś na przykład reaktywowana i rozwinięta niekoniecznie przez Google.

@Admin: BTW jak wciskam "cytuj" na wpisie Mony to nie pokazuje w ogóle jego treści. Dostaje tylko coś takiego:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 19, 2011, 15:58:26 ---

--- Koniec cytatu ---

Doom:

--- Cytuj ---@Admin: BTW jak wciskam "cytuj" na wpisie Mony to nie pokazuje w ogóle jego treści. Dostaje tylko coś takiego:
--- Koniec cytatu ---
Post Mony skladal się tylko z cytatów, forum domyślnie cytuje tylko treść nie będąca cytatem. Jesli chcesz zacytować pełną pełną wypowiedź wraz z zagnieżdzonymi cytatami musisz ręcznie manewrować kodem

Jrkan:

--- Cytat: Syntion w Lipiec 19, 2011, 16:16:44 ---Mona miałem na myśli to czy idea Google Wave-a zostanie jeszcze kiedyś na przykład reaktywowana i rozwinięta niekoniecznie przez Google.

--- Koniec cytatu ---
Novell Vibe to takie Google Wave dla przedsiębiorstw. Jest kompatybilne z Wave, konkretniej to korzysta z protokołu Google Wave Federation Protocol. Działa i wygląda podobnie do Wave.

Khobba:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 19, 2011, 15:58:26 ---

--- Koniec cytatu ---
nieprawda, łejw dalej działa, chociaż tbh nie wiem, kto z niego korzysta.

Dla mnie + jest o tyle fajny, że jest jeszcze w miarę "czysty", w strumieniu mam tylko to, co mnie właściwie interesuje. Sytuacja może się zmienić, gdy zostanie opublikowane API, pojawią się różne dziwne appy i ankiety w stylu "Ktośtam zrobił kupę, jaki numer dałbyś jej w britolskiej skali stolca". Mam nadzieję jednak, że pomyślą też o tym, żeby appy też sortować kręgami (niekoniecznie skorelowanymi z użytkownikami).

PS1. dobijają mnie ludzie, którzy twierdzą, że + nie ma prywatnych wiadomości - a od czego, k^&*(^a gmail ja się pytam?
PS2. Puszken - Twój awatar i sig przywołują pewne dobre wspomnienia (kto wie o co cho, to wie :D )

Melisanda Armida:

--- Cytat: Hastrabull w Lipiec 19, 2011, 15:11:43 ---Kto używa? jak wrażenia?
Ja na razie nie czuje powodu używania dwóch mordoksiążek z tym, że inaczej się nazywających choć po cichu rozkminiam o co biega z tym Plusem.

Jak ktoś chce zaproszenie, pisać PM do mnie :)

--- Koniec cytatu ---
No ja tez troche testuje co jest fajnego jak dla mnie to te kregi w zbozu, a czy to przejmie ludzi od mordo ksiazki to nie wiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej