Śmietnisko > Flamewar

Znowu kto ma wiekszego. :/ (było:Odp: Pure Blind, Fade i Deklein)

<< < (8/16) > >>

Lt Rook:
Ja wyzwałem Shiny Diamond na bitke a nie kogoś kto podniesie mój can LOL, bo chcę być pewny że biję się z tym Panem a nie z kimś innym. Kapisz?

sc0rp:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 01:16:01 ---Do niczego Cie nie bede zmuszał. Udowadniasz że tylko szczekać umiesz.

--- Koniec cytatu ---
A tak mi chciales pokazac miejsce w szeregu, a teraz co faja zmiekla i nagle przestraszyles sie carebeara all5?

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 01:20:28 ---Ja wyzwałem Shiny Diamond na bitke a nie kogoś kto podniesie mój can LOL.

--- Koniec cytatu ---
Juz sie nie tlumacz ja zaproponowalem najprostrze mozliwe zasady: ja wyrzucam cana, przegrywa ten kto zostaje z loss mail. Nie pasuja to GTFO

--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 17, 2011, 01:18:50 ---Szczerze mówiąc spodziewałem się, że zostanie wybrany hulk. 8)

--- Koniec cytatu ---
A wiesz oprocz tengu rozwazalem Anshara, Obeliska i Orce ale uznalem ze tym bym propefaupera obrazil wiec zaproponowalem to czym "elite pvp" lata co by mu bylo latwiej tylko nie spodziewalem sie ze zacznie srac po gaciach z tego powodu ze jeden z moich charow ma all5 - w koncu carebear jestem i nie chodzi o SP tylko o pro pefauper skillz ;)

Lt Rook:

--- Cytat: Shiny Diamond w Lipiec 17, 2011, 01:25:40 ---A tak mi chciales pokazac miejsce w szeregu, a teraz co faja zmiekla i nagle przestraszyles sie carebeara all5?
Juz sie nie tlumacz ja zaproponowalem najprostrze mozliwe zasady: ja wyrzucam cana, przegrywa ten kto zostaje z loss mail. Nie pasuja to GTFO

--- Koniec cytatu ---

Człowieku, mi ten can flip pasuje, ale ja wyzwałem Shiny Diamond na pojedynek, Ty wybrałeś statek.
Popełniłeś błąd bo akurat ten alt nie umie latać Tengu, wybaczam, trudno, wybierz inny ship.
Ale walczyć musisz przy pomocy Shiny Diamond.

edit:
Odnośnie zasad, oczywiście walczymy będąc w jednyj flocie, aby nie było niespodzianek.

sc0rp:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 01:28:51 ---
Ale walczyć musisz przy pomocy Shiny Diamond.

--- Koniec cytatu ---

Zmien pieluche, a ja nic nie musze to Ty cos tam gegales ze chcesz mi pokazac miejsce w szeregu. Ale niech Ci bedzie ukłonie sie żeby nie bylo i zaproponuje Lokiego

Lt Rook:
Nie, loki odpada, ułatwie Ci to, Lt Rook nie może lokim, Shiny Diamond, nie może Tengu. Impas. Czekam na dalsze propozycje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej