Śmietnisko > Flamewar
Znowu kto ma wiekszego. :/ (było:Odp: Pure Blind, Fade i Deklein)
sc0rp:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 00:55:56 ---No a co mądralo tą postać porównywałes do mojej postaci, więc jak to jest? Chyba że chcesz na pole bitwy wrzucić kolege?
--- Koniec cytatu ---
no widzisz widze dwa problemy:
a) Shiny diamond nie umie wsiasc w tengu (co nie tak trudno sprawdzic na eveboard) - wiec Twoje upieranie sie przy tym jaka mam postac uzywac (coi samo w sobie jest absurdalne) wyglada na to ze pieluche masz pelna bo inna moja znana postac ma all5 na tengu.
b) Dla mnie to tylko postacie zadna nie jest lepsza ani gorsza kazda uzywam do innych rzeczy.
No i sorry ale nie bedziesz decydowal jakiej postaci mam uzywac do czego.
--- Cytuj ---No Ty to nie wiem w co grasz, bo czytając Twoje posty to to napewno nie jest EVE, ale zakład jest o SOLO 1vs1 w Tengu.
A po Tobie spodziewał bym się że wskoczy Ci ktoś na pomoc.
--- Koniec cytatu ---
O swojej paranoi powinies porozmawiac z lekarzem
--- Cytuj ---Albo dzieciaku akceptujesz takie warunki, albo właśnie udawadniasz że jedyne co umiesz to tylko szczekać na forum.
--- Koniec cytatu ---
Zasady typowego canflipa zgodne z mechanika gry Ci podalem, jak nie pasuja to zmus mnie do swoich zasad - tl;dr adapt or die.
Po za tym boisz sie zwyklego kerbira? To pytanie retoryczne patrzac po Twoich wykretach
Tak wiec mam byc jutro w Chiga czy wymiekasz?
Lt Rook:
Ty wybierałeś statek, wybrałeś Tengu, było wybrać riftera. O moje skille na tengu się nie martw.
Walcz Shiny Diamond w Tengu, oddaj walke walkowerem albo wybierz inny statek.
Ty zaczołeś tą pyskówke, wyciągając KB na centrale, ja chce Ci pokazać Twoje miejsce w szeregu.
Lt Rook vs Shiny Diamond, oboje w tengu, albo przegrałeś.
Myślę że obserwatorzy się zgodzą z moim podejściem.
edit: Może ja jednak zaproponuje rozwiązanie, wybierz sobie: dramiel/maelstorm/tengu. Ale wyciągałeś statsy KB Shiny Diamond, więc bądź konsekwentny i walcz Shiny Diamond.
sc0rp:
Nope podalem Ci zasady, podalem ship a char ktory podniesie Twojego cana bedzie tym ktorym bede walczyl. Jak ci pasuje to ok jak nie to zmus mnie do swoich zasad.
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 01:09:58 ---edit: Może ja jednak zaproponuje rozwiązanie, wybierz sobie: dramiel/maelstorm/tengu. Ale wyciągałeś statsy KB Shiny Diamond, więc bądź konsekwentny i walcz Shiny Diamond.
--- Koniec cytatu ---
Wyciagnolem staty swoje staty na przykladzie jednej z postaci ktora gram, a walczyc to bede tym czym mi sie podoba, tak wiec mam sie fatygowac na chiga?
Lt Rook:
Do niczego Cie nie bede zmuszał. Udowadniasz że tylko szczekać umiesz.
--- Cytuj ---podalem ship a char ktory podniesie Twojego cana bedzie tym ktorym bede walczyl
--- Koniec cytatu ---
buahahahhahahhahahahahahha
HammerSnake:
w sumie co w tym dziwnego, że ktoś ma wiele charów. Było o tym wcześniej pomyśleć zanim rzuciłeś wyzwanie hehe, ale nie wykluczone że przyjdzie jakiś wynajęty uber mastah.
Słowem eve online. Nie ma co panikować tylko napierdalać jutro i frapsa nakręcić, żeby było do czego popcorn wpierdalać.
Szczerze mówiąc spodziewałem się, że zostanie wybrany hulk. 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej