Śmietnisko > Flamewar

Znowu kto ma wiekszego. :/ (było:Odp: Pure Blind, Fade i Deklein)

<< < (9/16) > >>

Qreg:
Kurcze to załatwcie transmisje w Eve TV z komentarzem Shadoo i Boltona ;) to by miało lepsza ogladalność niż ostatni finał AT ;)

Lt Rook:
Narazie to jest pyskówka i niema czego oglądać.

@Shiny Diamond
Widzę że możesz latać Maelstormem, może być?

sc0rp:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 01:38:25 ---Nie, loki odpada, ułatwie Ci to, Lt Rook nie może lokim, Shiny Diamond, nie może Tengu. Impas. Czekam na dalsze propozycje

--- Koniec cytatu ---
W takim razie niech bedzie Sleipnir, a jesli tez nie umiesz to cos mniejszego Sabre a jesli nadal masz problem to Retribution a jesli nawet do Retribution nie potrafisz wsiasc to sorry wroc jak przybedzie Ci SP. Bo ja sie uklonilem aby umozliwic nasz pojedynek wiele razy a tobie wszystko przeszkadza a to char nie ten a to ship nie ten a to jakies durne stwierdzenia typu "solo".

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 01:41:02 ---@Shiny Diamond
Widzę że możesz latać Maelstormem, może być?

--- Koniec cytatu ---
Nope bo maelstrom jest do blobow a nie do solo

Lt Rook:

--- Cytat: Shiny Diamond w Lipiec 17, 2011, 01:45:17 ---Nope bo maelstrom jest do blobow a nie do solo

--- Koniec cytatu ---

LOLOLOLOL, ship z bonusem do lokalnego tanka zwyzywany od shipów do blobów, to że Wy używacie go do blobów nie znaczy że taka jest prawda.
PL używa Tengu do blobów, też go nazwiesz shipem do blobów?

Może cynabal hmmmm ?

--- Cytat: Shiny Diamond w Lipiec 17, 2011, 01:45:17 ---...a to jakies durne stwierdzenia typu "solo".

--- Koniec cytatu ---
Teraz się czepiasz że chciałem uczciwej walki czy jak ?

sc0rp:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 01:49:07 ---LOLOLOLOL, ship z bonusem do lokalnego tanka zwyzywany od shipów do blobów, to że Wy używacie go do blobów nie znaczy że taka jest prawda.
PL używa Tengu do blobów, też go nazwiesz shipem do blobów?

--- Koniec cytatu ---
tengu to sie nadaje do wszystkiego: carebearki, solo pvp , skirmish pvp i blob pvp.

--- Cytuj ---Może cynabal hmmmm ?

--- Koniec cytatu ---
Najpierw mowisz mi zebym ja wybieral ship, a teraz ty chcesz wybierac? no common taki propefaulper zniza sie do tego aby carebearowi narzucac ship twierdzac ze to on ma wybrac?
Dalem Ci liste shipow od drogich jak T3 czy commandy do gownianych jak dykta czy afka - skoro pielucha Ci sie pelna zrobila to "koncz Wasc wstydu oszczedz"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej