Śmietnisko > Flamewar
Znowu kto ma wiekszego. :/ (było:Odp: Pure Blind, Fade i Deklein)
Lt Rook:
--- Cytat: Shiny Diamond w Lipiec 17, 2011, 00:39:22 ---Co to znaczy ingerencja pomocnikow?
Chribba?
--- Koniec cytatu ---
Nikt się nie może wtrącać w bitke.
Chribba może być.
edit: oczywiście walczymy postaciami o które e-peeny prężymy, tj ja Lt Rookiem, Ty swoją Shiny Diamond.
sc0rp:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 00:42:51 ---Nikt się nie może wtrącać w bitke.
--- Koniec cytatu ---
A tak konkretnie co masz na mysli, bo wiesz Eve "to nie jest gra dla troskliwych misiów - tu się rucha w dupe młotkiem"
Ja proponuje takie zasady: Ty podnosisz can, ten kto zostanie z loss mail przegrywa. Jak Ci zasady nie pasuja "udaj gornika" i sam sie zlapie.
--- Cytuj ---Chribba może być.
--- Koniec cytatu ---
To jak uzgodnimy zasady i zalatwiaj
Lt Rook:
--- Cytat: Shiny Diamond w Lipiec 17, 2011, 00:46:53 ---A tak konkretnie co masz na mysli, bo wiesz Eve "to nie jest gra dla troskliwych misiów - tu się rucha w dupe młotkiem"
--- Koniec cytatu ---
Nie kombinuj już, wiesz co to jest solo? Wiesz. Nikt ma się nie wtrącać znaczy dosłownie to co jest napisane.
sc0rp:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 00:42:51 ---edit: oczywiście walczymy postaciami o które e-peeny prężymy, tj ja Lt Rookiem, Ty swoją Shiny Diamond.
--- Koniec cytatu ---
Rotfl jeszcze chcesz mi postac wybierac jaka mam walczyc?
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 00:48:30 ---Nie kombinuj już, wiesz co to jest solo? Wiesz. Nikt ma się nie wtrącać znaczy dosłownie to co jest napisane.
--- Koniec cytatu ---
Wiem co to EVe - ja uznaje zasady panujace w Eve bo gram w Eve a nie w "troskliwe misie"
Zasady sa takie: Ty podnosisz can, kto zostanie z loss mail przegrywa. Nie pasuja Ci to Twoj problem, przylec do Genesis lub Deklein i ubij mnie wedlug swoich zasad.
Lt Rook:
--- Cytat: Shiny Diamond w Lipiec 17, 2011, 00:51:47 ---Rotfl jeszcze chcesz mi postac wybierac jaka mam walczyc?
--- Koniec cytatu ---
No a co mądralo tą postać porównywałes do mojej postaci, więc jak to jest? Chyba że chcesz na pole bitwy wrzucić kolege?
--- Cytuj ---Wiem co to EVe - ja uznaje zasady panujace w Eve bo gram w Eve a nie w "troskliwe misie"
--- Koniec cytatu ---
No Ty to nie wiem w co grasz, bo czytając Twoje posty to to napewno nie jest EVE, ale zakład jest o SOLO 1vs1 w Tengu.
A po Tobie spodziewał bym się że wskoczy Ci ktoś na pomoc.
Albo dzieciaku akceptujesz takie warunki, albo właśnie udawadniasz że jedyne co umiesz to tylko szczekać na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej