Eve Online > Dyskusje ogólne
Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.
sc0rp:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 14, 2011, 16:46:01 ---P.S>: osobiście uważam kilboard za największe zło tej gry, wiele zabawy idzie wpisdeleczkę tylko dla tego że 99% pilotów MUSI się załapać na killa... o wiele fajniej by to wszystko wyglądało gdyby piloci strzelali do siebie dla zabawy a nie dla cyferek na jakiejś stronie internetowej.
--- Koniec cytatu ---
Mozesz tak uwazac, niestety statystyka jest przeciwko temu stwierdzeniu w kazdej grze sa roznego rodzaju czy to archivmenty, czy to rankingi - a czlowiek z natury jest "statsiarzem" i chce miec wiekszego e-peena od innych ;)
VonBeerpuszken:
No przeca napisałem że to jest moje zdanie a nie prawda objawiona :-X
Ale pomyśl, o ile kłótnie na centrali byłyby bogatsze w opowieści prawdziwe i wydumane gdyby nie było killboarda... a tak, pizgnie jeden z drugim odnośnik i nie ma co nawet liczyc na jakąs barwną opowieść :(
Tak samo w normalnym "życiu" w grze - jak fajnie człek mógłby naopowiadać podczas rozmowy kwalifikacyjnej (na przykład) i jak fajnie w wielu przypadkach zrobiłby z siebie totalnego osła bo w praniu wyszłoby że jest dobry, owszem, ale w opowiadaniu bajek. Atak? Zajrzysz w killboard, zobaczysz staty... nuda.
Fakt faktem że zaglądając w te staty można sie srogo pomylić ;)
silvia:
--- Cytat: MasaHuku w Lipiec 14, 2011, 08:03:04 ---świadczy tylko o tym że lata solo nie w blobach...
--- Koniec cytatu ---
Jesli wierzysz w pozycje na killboardzach, to jestem noobem.
Ja zazwyczaj latam w tych blobach... po 10-30 osob i bijemy sie z wiekszymi gangami.
Za rozwalenie 80-osobowego gangu w 30 osob dostaniesz mniej punktow niz za rozwalenie fretki w 1vs1, a wierz mi, trudniej.
nugatar:
Trudniej rozwalic fretke 1 vs 1 niz 2 x wiekszy blob nubow? Zalezy w jakiej fretce jestes i z jaka fretka walczysz i jak to rozegrasz zeby koledzy goscia nie wpadli jak zaczniecie sie strzelac, bo zwykle zeby walke dostac trzeba sobie poleciec na teren bytowania ofiary (zaznaczam ze mowie tu o sporcie w npc 0.0) i wyrobic w nim przekonanie ze napewno wygra, zeby laskawie zechcial wydokowac i sie z nami w sport pobawic :)
Tu wchodzi cala otoczka poczynajac od skilli w socialu, wciskaniu kitu, wyrobieniu w gosci pewnosci siebie ze wygra a sama bitka jak to bitka, duzo klikania, spocone lapska, przepalone moduly, troche farta itd.
Ale podsumowujac, dla kazdego cos innego jest zabawne w tej grze. Dla jednego gangi dla innego solo. A stekanie jednych na drugich tyle mnie interesuje co zeszloroczne liscie. Kazdy gra tak jak lubi.
W kazdym razie dla mnie to co napisalem to jest juz jedyny fun w tej grze bo cala reszta jest poprostu makabrycznie nudna.
Khurghan:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 14, 2011, 16:02:41 ---
Gość masowo ginie w Rifterach - czyli poluje na niedźwiedzie z nożem w ręku.
--- Koniec cytatu ---
http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=13808176#lostLoadout
/thread
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej