Eve Online > Dyskusje ogólne

Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.

(1/16) > >>

Zaafiel:
Osobiście mam przerwę, ale śledzę poczynania mojego znajomego.

Nie wiem czy miało to już miejsce, ale Jarowit jest w pierwszej 100 rankingu na BC.
Na verified API, bez dual klienta, od dłuższego czasu skutecznie psuje krew wszystkim w okolicach Tama.

http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Jarowit

Nie wiem ile osób z polskiego community wie o jego istnieniu, na centrali się chyba nigdy nie udzielał.

Go get them all Jaro!!!

HammerSnake:
No mamy chyba też rodaków w tej ekipie co siedzi w Rancer więc nie wiem czy będzie pierwszy.

troll mode on
Anyway z takim miejscem to może chyba bez obawy postować w garażowni. Chociaż chłopaki z bufu na pewno znajdą u niego jakiś lolfit jak się nie będą z nimi zgadzać. No i nie zapominajmy o sukces ratio. :P

No nic leje się koleś w tym pustym low secu z noobami w rifterach i indykach to sobie nabił.
troll mode off

Ostry zawodnik.
Generalnie to nie wiem co powiedzieć. Następnych 4 tysięcy killi życzę i na pohybel blobersą.  >:D

Pabllo:
A pije on chociaż trunki procentowe ?? :P kile to nie wszystko liczy się wnętrze  8)

Nitefish:
Nie znam pana Jarowita ale statsy na BC gówno znaczą. Wystarczy właśnie spojrzeć na tych kamperów, którzy sobie nabijają statsy stojąc w miejscu.

Doom:
Lepszy jakis ranking niż żaden. Tymbardziej że jednak BC ma jakiś skrypty punktujace nie tylko za typ statku zabitego i zabijającego ale również za ilość zabójców. Nie jestem pewien czy rownież nie jest wliczana dysproporcja frakcja - t1.

A kilka osób wysoko tam jednak potrafi latać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej