Eve Online > Dyskusje ogólne

Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.

<< < (11/16) > >>

SokoleOko:
Failem nazywam wdupianie bez sensu i 1500+ lossów w karierze. Sorry, ale to jest ruski atak - jeden karabin na dwóch żołnierzy i jak pierwszy padnie, to drugi bierze jego karabin i zapierdala dalej. To jest skill?

Gość masowo ginie w Rifterach - czyli poluje na niedźwiedzie z nożem w ręku.

Oczywiście, że latanie w ogromnych flotach BS-ów jest także no-skillowe. Dlatego sam wysiadłem z Hellcata i poszukałem sobie takiej niszy we flocie, żeby wykorzystywać swoje umiejętności, a nie być "push F1 botem". Skirmishe to już inna bajka - trzeba umieć nie ginąć. Mój Protek latający w ahacach i hellcatach jako heavy tackler miał 866 killi na koncie zanim padł (miałem go 157 dni). Wyciągany kilkakrotnie z końcówki armora, wielokrotnie top dmg dealer, conajmniej kilka razy to że utrzymałem wrogiego FC przesądziło o wyniku bitki (http://kb.pinkbunnies.pl/?a=kill_detail&kll_id=85612).

sc0rp:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 14, 2011, 15:29:22 ---Tak, zdecydowanie lepszy jest gość siedzący w 500 osobowym blobie jako tako ogarnietych ludzi walczących z kerbirami w podobnej liczbie. Sorry sokół ale Ty chyba nie rozumiesz że solo to latanie BEZ altów. Czy rozumiesz to i nazywasz to failem? :)

--- Koniec cytatu ---
Coz ja latam solo bez altow (no dobra z altem ale w haulerze ktory stoi w systemi obok i warpuje tylko w celu zebrania rudy na grida) i poki co w tym roku mam staty 49-0 - czasem morduje koparki (ktore sa na kb tylko jak przeciwnik wklei) a czasem walcze 1 vs kilku - mozna? mozna.
Co bynajmniej nie znaczy ze JArowit to zly pilot, wrecz przeciwnie 1500+ lossow oznacza ze musi nie zle kerbirzyc zeby wyrobic na shipy no chyba ze tak jak ktos wspomnial lata rifterami to w takim wypadku coz fajnie ze jest w top100 i grats a teraz niech wsiadze w cos co ma wielki neon "expected sexy km" a nie ze niektorym sie poprostu nie chce ganiac bo rifter to ma conajwyzej t2 fit.

Gregorius:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 14, 2011, 14:23:22 ---Co do obnoszenia się z killsami to, co ciekawe nikt tego nie robi. Jedynym działem gdzie można poczytać coś na ten temat są epickie wtopy lub epickie walki.

--- Koniec cytatu ---

SokoleOko:
Bo to takie nasze polskie podejście - po prostu nie wypada powiedzieć "coś mi się udało". Bo zaraz zarzucą brak skromności, skłonność do przechwalania się i tak dalej... :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 14, 2011, 14:23:22 ---
Co do obnoszenia się z killsami to, co ciekawe nikt tego nie robi. Jedynym działem gdzie można poczytać coś na ten temat są epickie wtopy lub epickie walki.

--- Koniec cytatu ---
Sory Nite, ale tu się szczerze roześmiałem  ;D
Co drugi uszyszkodnik Centrali ma w syganturce odnośnik do killboarda, w co drugim topicu aż tryska killtosteronem propefauperskich mięsniaków podpieranym odnośnikami do swego (coby pokazać jaki to jestem pro) lub przeciwnika (coby pokazać zgoła co inszego) killboarda, a Ty mówisz że nikt sie nie obnosi...  ;D No, chyba że to byłą ironia której nie wyczytałem z czcionki  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej