Eve Online > Dyskusje ogólne
Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.
sc0rp:
@HammerSnake czym wedlug ciebie jest solo?
Nitefish:
--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 14, 2011, 13:36:01 ---hahaha. Zawsze to sobie w głowie powtarzasz ile razy tutaj piszesz, że solo w eve nie istnieje?. Roftl.
Spokojnie Nite. Wszyscy wiedzą, że was na moment króliki adoptowały i mieliście krótki epizodzik w Curse, ale niestety patrzy się na dokonania przez większe szkiełko i nie zawsze możesz zasłaniać się futerkiem. 8)
--- Koniec cytatu ---
lol, marny emeryt-troll
HammerSnake:
w końcu się połapałeś? 8). Już mi się wydawało, że jestem w tym coraz lepszy. :P
Zaafiel:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 14, 2011, 10:06:58 ---Często np FC nie mają wcale najwięcej killsów a odwalają główną robotę w gangu. Podobnie ma się sprawa z logistykami.
Jak dla mnie to w Eve brakuje conajmniej 2 rzeczy, żeby docenić coś innego niż samo strzelanie:
- monitorowania udziału logistyków w bitkach
- systemu ransomów
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się. Nie uwzględnia FC'owania, logistyki i ransomów, tak samo jak zdolności skautowania i handlowania, ale Jaro to przykład pvp'era, a to zdaje się BC ocenia całkiem nieźle, może poza wspomnianymi kamperami, ale to można szybko zweryfikować.
Jeśli chodzi o rodzaje pvp, to pamiętam natomiast, że w swojej mało intensywnej i raczej kerberskiej historii z EVE starałem się próbować wszystkiego i latanie solo i w małych gangach to były najintensywniejsze przeżycia i wątpiłem, że kiedyś się przyzwyczaję do tego kopa, który pewnie większość tu już dawno ma albo za, albo przed sobą.
Gregorius:
Najfajniejsze jest to, że się tu strasznie napinacie a podejrzwam, że Jarowit i tak ma na to wyje*ane i sobie lata tak jak lubi, bez obnoszenia się z tym np. na centrali ^_^. To jest właśnie ta cecha, którą uwielbiam u ludzi - wzór pro.
A teraz pogadajmy o monoklach i pistacjach >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej