Eve Online > Dyskusje ogólne

Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.

<< < (9/16) > >>

Zaafiel:

--- Cytat: Gregorius w Lipiec 14, 2011, 14:12:47 ---Najfajniejsze jest to, że się tu strasznie napinacie a podejrzwam, że Jarowit i tak ma na to wyje*ane i sobie lata tak jak lubi, bez obnoszenia się z tym np. na centrali ^_^. To jest właśnie ta cecha, którą uwielbiam u ludzi - wzór pro.

A teraz pogadajmy o monoklach i pistacjach  >:D

--- Koniec cytatu ---

Dlatego już żałuję, że założyłem ten topic i pewnie mi się za to dostanie. Pozdrawiam i już się nie odzywam :)

Doom:
Wiesz pozytywną stroną (dla Jarowita) tej Twojej samowolki może być fakt że teraz ci wszyscy pr0 mega eksperci od pvp urażeni tym że on śmie być wyżej w rankingu polecą go szukać i bedzie mial wiecej celi do wyboru ;)

Nitefish:
Fajnie że nasz kolega jest tak wysoko ale teraz nikt nie dyskutuje o Jarowicie tylko o tym, że wiele rzeczy w eve jest niedocenianych we wszelkich statsach.

Co do obnoszenia się z killsami to, co ciekawe nikt tego nie robi. Jedynym działem gdzie można poczytać coś na ten temat są epickie wtopy lub epickie walki.

Największy dym robią Ci, którzy na siłę starają się innym udowodnić że też by chcieli być wysoko w BC a nie są. To śmiech Mando.

Zsur1aM:

--- Cytat: Za'afiel w Lipiec 14, 2011, 14:18:33 ---Dlatego już żałuję, że założyłem ten topic i pewnie mi się za to dostanie. Pozdrawiam i już się nie odzywam :)

--- Koniec cytatu ---

To sie musialo tak skonczyc.  ;D

GlassCutter:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 14, 2011, 14:23:22 ---wiele rzeczy w eve jest niedocenianych we wszelkich statsach.

--- Koniec cytatu ---

Szczególnie piloci logistyków, których niedosenia sam system generowania killmaila :D No ale pvp lata się dla funu z pvp, a nie dla statsów... Dla statsów to można w CS'a grać :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej