Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (8/62) > >>

Colonel:

--- Cytat: Azbuga w Lipiec 09, 2011, 11:24:19 ---a jak na reputacje wpływa puszczenie takiego goscia? on się tym raczej nie pochwali, ci co go puscili moga sie pochwalic miedzy sobą... slad zostaje jedynie na killboardzie

--- Koniec cytatu ---

ludzie chetnie zaplaca za nie wyladowanie na kb,
coraz czesciej tez wiedza ze piratom ktorzy kultywuja swoj "folklor" mozna placic,
to poprostu klienci, klient zadowolony wraca, kumple przekazuja sobie takie info...
komu mozna placic a komu nie.
Pozatym jest forum na ktorym ludzie wymieniaja tych nie akceptujacych zasad ransomowania.

I zeby bylo jasne, nikogo nie staram sie naprostowac, nasze zasady obowiazuja w naszej grupie..
poprostu sygnalizujemy ze takie istnieja...

mpp:

--- Cytat: Colonel w Lipiec 09, 2011, 11:32:54 ---ludzie chetnie zaplaca za nie wyladowanie na kb,
coraz czesciej tez wiedza ze piratom ktorzy kultywuja swoj "folklor" mozna placic,
to poprostu klienci, klient zadowolony wraca, kumple przekazuja sobie takie info...
komu mozna placic a komu nie.
Pozatym jest forum na ktorym ludzie wymieniaja tych nie akceptujacych zasad ransomowania.

I zeby bylo jasne, nikogo nie staram sie naprostowac, nasze zasady obowiazuja w naszej grupie..
poprostu sygnalizujemy ze takie istnieja...

--- Koniec cytatu ---

ciekawi mnie tylko czy shadow cartel by honorował ransom np od was :D
nie wydaje mi się....

a to tez piraci

tacy z wyższej półki

Gaunt:

--- Cytat: Azbuga w Lipiec 09, 2011, 11:24:19 ---a jak na reputacje wpływa puszczenie takiego goscia? on się tym raczej nie pochwali, ci co go puscili moga sie pochwalic miedzy sobą... slad zostaje jedynie na killboardzie

--- Koniec cytatu ---

jak topic był w głownym
to przekonywaliście przez miliard stron, że ma wpływ
no zdecydujcie sie wreszcie

Colonel:

--- Cytat: mpp w Lipiec 09, 2011, 11:38:49 ---ciekawi mnie tylko czy shadow cartel by honorował ransom np od was :D
nie wydaje mi się....

a to tez piraci

tacy z wyższej półki

--- Koniec cytatu ---

a mnie to nie ciekawi...
bo nie place ransomow,
dwa razy dawno przed vudu mialem okazje zaplacic i wolalem POD express...
czy oni sa z gornej polki? to kwestia interpretacji, moze dla Ciebie i sa...dla Nas nie sa  :D

Nitefish:

--- Cytat: Colonel w Lipiec 09, 2011, 11:50:23 ---a mnie to nie ciekawi...
bo nie place ransomow,

--- Koniec cytatu ---

Ej, a to nie brzmi trochę tak, że nie wierzysz w to co sam robisz? Czy po prostu żaden pirat z reputacją Cię nie zransomował? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej