Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (49/62) > >>

mpp:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 20:29:29 ---No nie zalapales bo to kolega z JN zaczal tekstem, ze Col ma tu moderatora i chroni moje plecy. Co jak juz kilka stron wczesniej wyjasnil moderator Doom, ze na tym dziale Col ma takie same prawa jak kazdy inny. Dlatego tez postanowilem sie ponabijac z was . Kumasz czy brailem ci napisac ?

--- Koniec cytatu ---

pismem klinowym

Colonel:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 20:29:29 ---No nie zalapales bo to kolega z JN zaczal tekstem, ze Col ma tu moderatora i chroni moje plecy. Co jak juz kilka stron wczesniej wyjasnil moderator Doom, ze na tym dziale Col ma takie same prawa jak kazdy inny. Dlatego tez postanowilem sie ponabijac z was . Kumasz czy brailem ci napisac ?

--- Koniec cytatu ---

ee juz po 19, po bajce i poszli spac..
swoja droga to straszne ilu rodzicow w polsce nie stac na to aby ich pociechy spedzaly wakacje gdzies nad morzem  :(
siedza potem cale dnie na forum swojej gierki i jebia dyrdymaly az do dobranocki :D
to jeszcze dobrze ze to zero zero jest, to sobie chociaz na TC i drejka do pvp zarobia te biedne dzieci
bo jakby nie bylo to emo, mamy tabletki na sraczke i samobojstwo gotowe :D
Deaell, nie szturchaj juz...niech posmierdza jeszcze, lubie czytac jakie to z nas "niedojdy"  >:D

stukov:

--- Cytat: Colonel w Lipiec 12, 2011, 20:52:14 ---ee juz po 19, po bajce i poszli spac..
swoja droga to straszne ilu rodzicow w polsce nie stac na to aby ich pociechy spedzaly wakacje gdzies nad morzem  :(
siedza potem cale dnie na forum swojej gierki i jebia dyrdymaly az do dobranocki :D
to jeszcze dobrze ze to zero zero jest, to sobie chociaz na TC i drejka do pvp zarobia te biedne dzieci
bo jakby nie bylo to emo, mamy tabletki na sraczke i samobojstwo gotowe :D
Deaell, nie szturchaj juz...niech posmierdza jeszcze, lubie czytac jakie to z nas "niedojdy"  >:D

--- Koniec cytatu ---

nie martw się colonel, dla biednych jest jeszcze opcja wyjazdu z Caritasem więc nie bój nic, załapiesz się na jakieś wakacje z poznańskimi słowikami  :-*

Doom:
[admin] Topic przejrzany. Kilka osób za chwilę dostanie punkty karne, a cirka połowa postujacych tu w ostatnich 24h godzinach jak jeszcze raz bryknie przed szereg to straci możliwość pisania we flamewar przez miesiąc.
W temacie tego że jaśnie Pan z bufu czy JC był urazony o to ze ktoś śmie mieć mniej postów i pisać w FW, piszę to tylko dlatego żeby byla jasność: jeśli ktoś pisze tu z mniejszą ilością postów na liczniku niż być powinno to jest albo kimś z administracji forum (wliczając globalnych modertorów), albo MIAŁ wymaganą liczbę postów w momencie skladania podania. Skrypt forum w kilku miejscach zachowuje się dziwnie i czasem modyfikuje licznik postów w oparciu o przeniesienie postów w dział gdzie jest on wyłączony a czasem nie. Ewentualnie posty te zostały usunięte definitywnie. Macie w swoich szeregach aż za dużo osób ktore myślały że jak uczyłem ich w UA to i po znajomości dam dostęp do FW, podobnie kilka osób z mojego korpa / ally też się spażyło.
Że administracja jest stronnicza? Byłbym stronniczy gdybym z racji dajmy na to mojej niechęci do Bufu sypal punktami karnymi w każdego jej membera który mnie zdrazni. Tak powiedzmy 5 karniaków dzienie za kazdym razem jak zobaczę post któregoś z was. Pasi? [/admin]

Nitefish:
Skąd ta niechęć Mando, no powiedz...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej