Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (48/62) > >>

Deaell Portt:

--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 16:49:55 ---krotko rzecz ujmujac, nie masz zadnych argumentow, wiec wszystko co napisze jest belkotem, brawo, gratuluje umiejetnosci dyskusji. A kim ty jestes zeby sie przypierzac do tego jak, co i w jakis sposob ktos zabije? Podsumowujac twoje wypowiedzi tutaj mozna stwierdzic niemalze jednoznacznie, ze jestes smutnym czlowieczkiem bez wyobrazni podskakujacego w rytm muzki, poki jeszcze moze probowac rozmawiac do momentu w ktorym trzeba przytoczyc jakis argument, albo nie daj boze z jakims polemizowac...
a teraz spakuj sie i wyjdz, bo juz chyba bardziej pograzyc sie nie mozesz :/
http://www.youtube.com/watch?v=rY0WxgSXdEE

--- Koniec cytatu ---
Nie po prostu skonczylem pracowac, wlasnie zjadlem obiadek w domu i mam ciekawsze rzeczy do robienia niz tlumaczyc jak krowie na rowie po raz enty. Dla waszej informacji to jest topik o killu JN, a nie voodoo. Ja wiem, ze bardzo sie staracie zmienic temat i musicie miec ostatni glos w dyskusji. No, ale temat wyczerpal sie kilka stron temu. Reszta to zabijanie nudy w robocie z mojej strony. Co do wklejania linkow z yt to przewaznie ich nie odpalam wiec oszczedz sobie zachodu.

PS. A teraz Col ich mozesz szystkich pobanowac Muhahahaha (Deael sie smieje podkrecajac wasa). Niektorzy tu niezle z garnkami maja  ::) .     

Gaunt:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 17:37:13 ---PS. A teraz Col ich mozesz szystkich pobanowac Muhahahaha (Deael sie smieje podkrecajac wasa). Niektorzy tu niezle z garnkami maja  ::) .   

--- Koniec cytatu ---

są plecy w virtualu :>?

Colonel:
muahaha ha ha ha

Podrapaliscie nas po lewym pośladzie...  ;D
umujcie ząbki i teraz przez kolejne 10 stron podrapcie po prawym,
dopiero potem was podsumuje...a moze poprostu podziekuje i powiem ze nie mam wiecej pytan...

do dziela cipeczki  :-*

====edit
do kb korpa mozna dojsc grzebiac w info korpa drogie matołki

Nitefish:
No właśnie, byłem ciekaw gdzie jest ten upgrade z ransomami. Już myślałem, że wywaliliście.

Deaell Portt:

--- Cytat: Gaunt w Lipiec 12, 2011, 17:46:09 ---
są plecy w virtualu :>?

--- Koniec cytatu ---
No nie zalapales bo to kolega z JN zaczal tekstem, ze Col ma tu moderatora i chroni moje plecy. Co jak juz kilka stron wczesniej wyjasnil moderator Doom, ze na tym dziale Col ma takie same prawa jak kazdy inny. Dlatego tez postanowilem sie ponabijac z was . Kumasz czy brailem ci napisac ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej