Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Gaunt:
@ up
i przeświadczenie, że są zajebiści w pvp i fitowaniu
Deaell Portt:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 14:35:38 ---@Voodoo - Patrząc na wasz killboard, to z piractwa została wam chyba fajka i rum... sad...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Gaunt w Lipiec 12, 2011, 14:38:21 ---@ up
i przeświadczenie, że są zajebiści w pvp i fitowaniu
--- Koniec cytatu ---
Aldaris
Sie pracuje , sie ma :-)
Gaunt
To samo moglbym wysnuc pod adresem Bufu, ale przeciez oboje znamy prawde.
SokoleOko:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 13:57:19 ---W polskiej spolecznosci nie mamy tez graczy takich jak creamster, dhb wildcat
PS. Po przeczytaniu uswiadomilem sobie, ze pisze wierutne banialuki. Jest jeden polski pilot, ktory jest znany szerokiemu srodowisku EVE. Dwukrotnie bral udzial w AT i zajmowali chlopaki wysokie miejsca za kazdym razem. To oczywiscie Lovekebab .
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, akurat zawsze twierdziłem, że AT to żart i żadne PvP, ale trzeba było dopiero ostatniego finału, żeby większa grupa ludzi zaczęła tak myśleć. Więc - z całym szancunkiem dla LoveKebaba, w środku zadniej ciemności mam wyczyny w AT. Zresztą, Razorowi też nieźle szło ostatnio, a tymczasem w prawdziwej Eve wykorzeniano ich z Tenal.
W tym co napisałem chodziło mi raczej o to, że zespół stworzony z całej ekipy wylewającej na siebie pomyje w tym wątku, mógłby być czymś na miarę Genos w Eve. Cartel praktycznie to udowodnił, a to były zaledwie dwie korporacje i kilka miesięcy latania.
Niestety, para idzie w gwizdek i "emo" zawsze bierze górę.
Kira Korpii:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 12, 2011, 14:43:20 ---
--- Koniec cytatu ---
Tutaj trzeba dodac ze "emo" bylo czesto tez Twoim udzialem :) eaaaaasyy
Po prostu wszedzie bylo pelno zajebistosci i parcia ;p
Deaell Portt:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 12, 2011, 14:43:20 ---Widzisz, akurat zawsze twierdziłem, że AT to żart i żadne PvP, ale trzeba było dopiero ostatniego finału, żeby większa grupa ludzi zaczęła tak myśleć. Więc - z całym szancunkiem dla LoveKebaba, w środku zadniej ciemności mam wyczyny w AT. Zresztą, Razorowi też nieźle szło ostatnio, a tymczasem w prawdziwej Eve wykorzeniano ich z Tenal.
W tym co napisałem chodziło mi raczej o to, że zespół stworzony z całej ekipy wylewającej na siebie pomyje w tym wątku, mógłby być czymś na miarę Genos w Eve. Cartel praktycznie to udowodnił, a to były zaledwie dwie korporacje i kilka miesięcy latania.
--- Koniec cytatu ---
Sokole mi chodzilo o rozpoznawalnosc gracza. I jakbys nie umniejszal rangi AT co po ostatnim wydaniu nie jest takie trudne to i tak Lovekebab jest naszym najbardziej znanym i rozpoznawalnym polakiem w EVE. Co animozji do siebie sam doskonale wiesz, ze niektore sprawy ciagna sie latami. Szczerze watpie, zeby powstal Cartel. gdy byliby obecni starzy gracze PBN . Wbrew pozorom ja nie bylem najwiekszym hejterem Bufu, moze ze wzgledu na moje postowanie na Centrali za takiego bylem postrzegany. Bedac tylko miesiac w Bufu tam tez wiekszosc graczy nie darzyla miloscia, wtedy mi nie znany alians c0ven i korp PBN. Ci ludzie mieli historie ciagnace sie tez od lat i lata rywalizacji ze soba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej