Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (15/69) > >>

Gaunt:
działka bosko, chodzenie po stacji jakoś tak z dupy  :-X

GlassCutter:
Jeśli wyłączyło się to całe chodzenie po stacji to jedyny sposób żeby zobaczyć w jakim statku się siedzi to otwarcie 'ships'. Normalnie czegoś bardziej upierdliwego wymyślić chyba nie mogli. A wystarczyło zostawić stary widoczek i byłbym zadowolony z dodatku, a tak popsuli mi humor z samego rana.

Pol Kent:

--- Cytat: Kara Mon w Czerwiec 22, 2011, 06:24:55 ---To teraz napiszcie jakie sa powazne bugi i czego lepiej nie dotykac do nastepnych patchy zebym pozniej nie musial tydzien albo dwa pisac petycji  :D

--- Koniec cytatu ---

Jak po każdym dodatku - przez kilka dni nie dotykasz niczego, np. nie latasz po blue POSach bo mogą strzelać :D Najlepiej siedzieć, pić drinki w nowej kajucie, porządki zrobić w hangarach. Po trzecim patchu-do-patcha sytuacja zacznie się stabilizować.

Tloluvin:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 22, 2011, 08:17:27 ---a tak popsuli mi humor z samego rana.
--- Koniec cytatu ---

To co ja mam powiedziec jak teraz przez shader 3 nie moge grac w EVE w pracy co stanowilo jakies 90% mojego czasu online?  :(

Doom:
Wznieść kreatywność na wyżyny i wymyślić powod przez który firma postawi Ci na biurku lepszą maszynę ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej