Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (16/69) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 22, 2011, 08:26:57 ---Wznieść kreatywność na wyżyny i wymyślić powod przez który firma postawi Ci na biurku lepszą maszynę ;)

--- Koniec cytatu ---
Nie ma szans. Wszelkie zakupy wstrzymane z powodu kryzysu

Pol Kent:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 22, 2011, 08:26:57 ---Wznieść kreatywność na wyżyny i wymyślić powod przez który firma postawi Ci na biurku lepszą maszynę ;)

--- Koniec cytatu ---

Ehh..stare, dobre czasy kiedy upgrade karty graficznej umotywowany był koniecznością zachowania sensownej wydajności w Wordzie i Excelu po wprowadzeniu nowej wersji Office  ;D ;D

Doom:

--- Cytat: Tloluvin w Czerwiec 22, 2011, 08:45:20 ---Nie ma szans. Wszelkie zakupy wstrzymane z powodu kryzysu

--- Koniec cytatu ---
To jak chociaż masz dobre łącze w pracy możesz zdalnym pulpitem pograć z domowego sprzetu :P

Tooten:
  Oczywiście, tradycyjnie, CCP płakało z pre-downloadem patcha "Robicie na własną odpowiedzialność, my nie odpowiadamy" etc., ściągnąłem, zainstalowałem, wszystko, co mnie czekało, to dodatkowe 5 MB downloadu, i szafa gra. Poprzednio 3 razy mnie odstraszyli (a oszczędziłoby mi to sporo czasu). Jedyna różnica= zamiast comprehensiva ściągam incrementala...

Tloluvin:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 22, 2011, 08:55:09 ---To jak chociaż masz dobre łącze w pracy możesz zdalnym pulpitem pograć z domowego sprzetu :P

--- Koniec cytatu ---
I miec wojne domowa z powodu stale wlaczonego kompa  ;)
Poza tym jakby tak sie zastanowic to jeszcze nie sprawdzilem czy na kompie w domu EVE bedzie mi dzialac

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej