Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Trzmielu:
Mi też już na laptopie nie działa, bede musiał przełączyć się na gre w weekendy jak mam dostęp do komputera :/
SokoleOko:
Dobra, ważne info:
Przedmioty z NeX'a ma się na zawsze. Nie traci się ich razem z podem:
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1532513&page=1#29
--- Cytuj ---We finalized on the following characteristics:
-clothing are destructible while in your cargo (like anything else)
-clothing are not destroyed if podded while worn - you will wake up in your new clone wearing the same outfit
-clothing does not travel with you if you take advantage of a jump clone - it remains in the previous station
-items such as the eye implants or Amarr monocles which are installed in the body do NOT behave like implants but can be removed and put on again at will (or even resold.)
--- Koniec cytatu ---
Goomich:
Chłopaki od nas porobili już trochę testów i na allfajfie z sistersami nie dają rady wyskanować Tengu. :)
Pol Kent:
--- Cytat: Mona X w Czerwiec 22, 2011, 04:57:18 ---Chłopaki od nas porobili już trochę testów i na allfajfie z sistersami nie dają rady wyskanować Tengu. :)
--- Koniec cytatu ---
A po dołożeniu IMPów Virtue ?
Kara Mon:
To teraz napiszcie jakie sa powazne bugi i czego lepiej nie dotykac do nastepnych patchy zebym pozniej nie musial tydzien albo dwa pisac petycji :D
Mniejsza o sam gameplay , pomowmy o tym co najwazniejsze czyli spacerowanie. U mnie postac nie dosc ze jest malo podobna do tego co zrobilem , wlosy, ich kolor oraz kolczyki sie zgadzaja, to wyglada jak zrobiona z jakiegos blyszczacego plastiku. Gdy przechodze z miejsca lepiej oswietlonego do gorzej oswietlonego nagle okazuje sie ze mam murzyna ze swiecacymi oczami (all high , aa na medium) .
I 18 miesiecy ciezkiej pracy psu w **** :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej