Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (24/69) > >>

Chupacabra:

--- Cytat: Ireul Taar w Czerwiec 22, 2011, 15:00:16 ---Jestem capsuleerem, dumnym i bogatym amarianinem, i musze sie krecic po jakiejs matarskiej kawalerce. żal jak chuj.

--- Koniec cytatu ---

bo tylko ta na szybko dało się z taśmy klejącej i kilku zbędnych dupereli sklecić :) Wniosek: CCP devowie i cała reszta co psuje tą grę sa Matarami, bo cała Eve jest jak matarski statek, połatana że aż żal, zeby tylko była tak szybka jak te statki to by już było coś

Zgudi:
Zresztą ta kanciapa to taki maleńki dodatek jak pestka w wisience na metrowym torcie. W innych grach chodzi się po setkach wielkich/różnorodnych lokacji i nie zajmują one wielu gigabajtów.

--- Cytuj ---Obszedłem kwaterę, spodobało mi się że jest quafe na półce, ale 4-5 fpsa już się nie podobało.
--- Koniec cytatu ---
kup za mniej niż 200zł Gef gt240 i śmiga na full detalach przy dużej rozdzielce. Ja tylko doradzam :)

Kara Mon:
Tak popatrzylem popatrzylem i po wyczyszczeniu cache i wylaczeniu cieni to tylko tyle mi przychodzi do glowy http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A

shadd:
Ten "dodatek" to jakiś żart. Nie da się o nim nic dobrego powiedzieć, bez wątpienia największa kaszana odkąd gram czyli od 2007 r.
Zalet brak.
Pobawiłem się 5 minut tym CQ i wyłączyłem.
Wady.
Zamiast normalnego wnętrza stacji jakiś nędzny screen  :o , nawet nie pokazuje aktywnego shipa.
Znaczący wzrost obciążenia kompa mimo wyłączenia CQ, bez zaoferowania niczego w zamian.
W sumie cały ten dodatek jest tylko po to aby wprowadzić vanity store, ale nawet tego nie potrafili zrobić dobrze. Absurdalnie mały wybór i równie absurdalne ceny.
Gdyby jeszcze były bezpośrednio za kasę to bym miał to gdzieś ale niestety sposób jaki rozwiązali płatność ma wpływ na ceny plexów a to już mnie interesuje.
Generalnie bida z nędzą i tyle, nie wiem czy w ccp się zmieniła ekipa ale nie sprawia to dobrego wrażenia na przyszłość.

Kara Mon:
Fakt spadek wydajnosci u mnie dramatyczny, ze 150 fps na strasznie zagraconym posie bez robienia czegokolwiek do 60 fps  >:D , czy ja mam kupic drugi komputer ? Pewnie €€P niedlugo wprowadzi za Aurum patche poprawiajace wydajnosc klienta  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej