Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
HammerSnake:
--- Cytuj ---No i gdzieś czytałem, że miały być akwaria z rybkami i hologram striptizerki - a jakoś nie ma. :(
--- Koniec cytatu ---
nie bój nie bój z następnym patchem za 2 plexy sobie kupisz :P
Goomich:
--- Cytat: Pabllo w Czerwiec 22, 2011, 14:34:27 ---Ja nie wiem co wy tak marudzicie... super dodatek, teraz człowiek przynajmniej posiedzi na kanapie i popatrzy w zajebiaszczy telebim, a nie obraca statkiem :P
--- Koniec cytatu ---
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=891 :D
--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 22, 2011, 14:55:26 ---No i gdzieś czytałem, że miały być akwaria z rybkami i hologram striptizerki - a jakoś nie ma. :(
--- Koniec cytatu ---
Na VGHD za 80 dolków możesz mieć 80 striptizerek, a nie głupiego monokla. ;)
Tooten:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 22, 2011, 14:55:26 ---Dobrze ten cytowany koleś gada, quafe mu!
Obszedłem kwaterę, spodobało mi się że jest quafe na półce, ale 4-5 fpsa już się nie podobało. Więc efekt taki że wyłączyłem kwaterę i stacja po paczu zamiast lepiej, to wygląda gorzej. Brawo...
Inny minus - większy nawet - wolniej się teraz statki zmienia, nie działa przeciąganie z listy shipów na hangar. A że plusów nie widzę...
No i gdzieś czytałem, że miały być akwaria z rybkami i hologram striptizerki - a jakoś nie ma. :(
--- Koniec cytatu ---
Bo to third party app, 99,99 USD ;) (rybki and woda not included)
Khobba:
--- Cytat: Ireul Taar w Czerwiec 22, 2011, 15:00:16 ---Jestem capsuleerem, dumnym i bogatym amarianinem, i musze sie krecic po jakiejs matarskiej kawalerce. żal jak chuj.
--- Koniec cytatu ---
Najlepszy post we wszystkich topikach dotyczących Incarny :D
Zgudi:
U mnie kabina działa dobrze, tylko moja blada twarz w cieniu zrobiła się czarna jak smoła, zmieniłem ustawienia (te 2 nowe dodane opcje graficzne) cienie na disabled i ta ostatnia na medium i wygląda normalnie. Ponadto po włączeniu kreatora z poziomu kajuty i grzebaniu w tym pojawiają się artefakty. Mam wrażenie, że ta kajuta jakoś ciasna jest jak cela więzienna. Przepraszam. Nie obrażajmy więźniów, oni mają więcej miejsca.
--- Cytuj ---Nawet nie wiedziałem, że taka opcja była :P
--- Koniec cytatu ---
Nawet nie wiedziałem że można było przeciągnąć myszką statek, ale teraz mi to już nie jest potrzebne :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej