Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
shadd:
Przy jednym kliencie to mi nie robi różnicy ale przy 4 to już różnica jest, do tego gdyby chociaż po wyłączeniu CQ był normalny hangar >:(. Dlaczego przy wyłączeniu CQ gra nadal nie uruchamia się bez SM 3.0? Też mnie to zdenerwowało bo w pracy albo u dziewczyny już nie odpalę chociażby żeby sprawdzić ordery, czy posy.
sc0rp:
Ech no i teraz zmienic skilla bede musial sobie mordke wymodelowac sic! no coz bedzie trzeba poswiecic te kilka h zeby lala byla cukierkowa
darklorn:
Jeszcze nie oglądałem tego co zrobili :) Ale już po gorzkich żalach ach strach patchować do końca tygodnia przynajmniej. Jakoś do wolnego działania się przyzwyczaiłem. No niby moja karta obsługuje shadery do 4.0 :) Czyli zgodnie z polityka CCP do następnego patcha będzie jeszcze działać, poźniej nie wiadomo ;).
Natomiast cieżko sie wymienia karty graficzne w laptoku, przypuszczam że będzie wiele takich osób które już odczuły mega pain in ass.
Zobacze poźniej i ciekwe czy też dołączę do gorzkich żali ;)
Tooten:
Jedno, czego CCP dokonało, to zmniejszenie obciążenia serwera. Kiedyś mogłem sobie zminimalizować 4 klienty i grać w WoT jak nic się nie działo, teraz muszę wyłączyć program. Kudos.
Nitefish:
--- Cytat: Dark Flonoe w Czerwiec 22, 2011, 16:52:07 ---Ech no i teraz zmienic skilla bede musial sobie mordke wymodelowac sic! no coz bedzie trzeba poswiecic te kilka h zeby lala byla cukierkowa
--- Koniec cytatu ---
Co byś nie zrobił to w widoku stacji i tak będzie kupa. CCP chyba nie ujęło żadnych zmian twarzy, które były robione w 2 etapie tworzenia postaci, a dodatkowo oświetlenie w stacji jest żenujące.
Ja po przemaszerowaniu 3 razy w tą i z powrotem wyłączyłem stację w cholerę.
Poza tym gra na razie działa ok.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej