Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Doom:
--- Cytat: Kharim w Czerwiec 22, 2011, 12:10:56 ---Mam pytanie, czesto wam teraz Eve wywala? w captain's quarters mam bugi graficzne co chwile, a zdarzyly mi sie juz ze trzy crashe.
--- Koniec cytatu ---
Wyczyścił Cashe?
Goomich:
--- Cytat: Soobocz w Czerwiec 22, 2011, 13:13:54 ---Tak jak kolega wyzej napisał Incarna ssie i to bardzo.
Chciałbym podziękować cccp za pOmoc w Podjęciu decyzji o zakończeniu po ponad 3 latach gry. Normalnie takiego z dooooopy dodatku już chyba nie przeżyje.
--- Koniec cytatu ---
Your stuff. Can I haz it?
Syntion:
--- Cytat: Syntion w Czerwiec 22, 2011, 09:57:38 ---A czy ktoś wie może kiedy wyjdzie Walking in stations?
Bo póki co można tylko chodzić po kajucie wiec po 10 minutach kiedy odkryje się już wszystkie kąty i dostępne przełączniki człowiek zaczyna się czuć jakby dostał 25 lat bez możliwości wyjścia za dobre sprawowanie i grzeczne siedzenie na kanapie ;)
--- Koniec cytatu ---
Ponawiam pytanie bo zginelo w gaszczu pytan/porad typu EVE helpdesk :)
Crux:
Nigdy jeszcze nie widziałem na EVEO takiej ilości krytycznych postów jak dziś. No ale młody jeszcze jestem i mało widziałem ;)
qrAq:
ten post na eveo idealnie podsumowuje moje wrazenia
--- Cytuj ---Great expansion! The amount of stuff you added is amazing, it took me almost five minutes to see everything in this huge patch. I especially like the Noble Exchange, finally I can buy internet monocles for the same price I can buy a real one and a crate of beer. Thank you for this wonderful addition to the EVE universe. If only I could buy an eyepatch for the price of a 23" screen then this game would truly be perfect.
By the way, love the new RAM usage (800mb+ in case you were wondering.) Really good way to stop metagaming and level the field for us with only one account.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej