Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (20/69) > >>

Tooten:
  Wywalać nie wywala, ale muszę przyznać, że po 2 minutach nie było nic do roboty (większość z tych 2 minut zajęło mi rozszyfrowanie, jak wstać z kanapy). Nawet telewizor z info jest zbyt daleko, żeby siedząc na kanapie czytać, co na nim pisze (pewnie będzie można kupić 80 cali LCD za równowartość paru lat opłacania gry).

Dla mnie time poorly wasted, plus kalkulując, że jedne captain's quarters zajęły jakieś 500 MB, poważnie zastanawiam się, czy warto będzie za te parę miesięcy (albo znając CCP- parę lat) ściągać dodatek z całymi stacjami w 4 rasach ważący pewnie z 10 GB.

Juliet64:
Witam. Któryś z graczy ze starszym sprzętem miał problemy z evką?? Do Incarny EVE działało bez problemów. Teraz nowy patch i po odpaleniu klienta widzę tylko evkowy kursor i jak ma się pokazać Login Screen to reset kompa. Mam SM 3.0, wszystkie stery aktualizowane, procek jeszcze obsługiwany (Incursion ciągnął).

FULL agro:
Incarna ssie

przy odpaleniu browsera mam crasha. petycja napisana.

[CBIRR] Soobocz:
Tak jak kolega wyzej napisał Incarna ssie i to bardzo.

Chciałbym podziękować cccp za pOmoc w Podjęciu decyzji o zakończeniu po ponad 3 latach gry. Normalnie takiego z dooooopy dodatku już chyba nie przeżyje.

KiFuso:

--- Cytat: Juliet64 w Czerwiec 22, 2011, 12:39:42 ---Witam. Któryś z graczy ze starszym sprzętem miał problemy z evką?? Do Incarny EVE działało bez problemów. Teraz nowy patch i po odpaleniu klienta widzę tylko evkowy kursor i jak ma się pokazać Login Screen to reset kompa. Mam SM 3.0, wszystkie stery aktualizowane, procek jeszcze obsługiwany (Incursion ciągnął).

--- Koniec cytatu ---

Dla niektórych starszy sprzęt to 7 lat dla innych 3 lata.. mi na AMD Athlon 64 x2 5200+ 2,70 GHz Gigabyte Radeon HD 3870 512 DDR3 ram 4x 1 GB 800mhz chodzi bezproblemowo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej