Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (22/69) > >>

Doom:

--- Cytat: Syntion w Czerwiec 22, 2011, 13:31:04 ---Ponawiam pytanie bo zginelo w gaszczu pytan/porad typu EVE helpdesk :)

--- Koniec cytatu ---
Do niedawna Incarna miała być wstepem do tego i w każdym kolejnym pachu miały być dodawane kolejne elementy do finalnego produktu po x pachach. Po tym jak to wyszło im wczoraj to obawiam się ze to bedzie xx pachy i chyba nie chcę wiedzieć co w ramach tego elementu dodadza w kolejnym pachu

Pabllo:
Ja nie wiem co wy tak marudzicie... super dodatek, teraz człowiek przynajmniej posiedzi na kanapie i popatrzy w zajebiaszczy telebim, a nie obraca statkiem :P

qrAq:
nie zasługuje na własną nazwe ten dodatek. Dodali kajute i parę głupot, to wszystko. Normalni wypas. Contentu na dosłownie 5 minut

Gaunt:

--- Cytat: Pabllo w Czerwiec 22, 2011, 14:34:27 ---Ja nie wiem co wy tak marudzicie... super dodatek, teraz człowiek przynajmniej posiedzi na kanapie i popatrzy w zajebiaszczy telebim, a nie obraca statkiem :P

--- Koniec cytatu ---

jak nie masz nic innego oprocz siedzenia do roboty to jest fajny :D
dla nas, ludzi czynu ten dodatek jest niczym powalającym na kolana  >:D

Jakub Trokowski:

--- Cytat: qrAq w Czerwiec 22, 2011, 14:25:42 ---ten post na eveo idealnie podsumowuje moje wrazenia
<cytat>

--- Koniec cytatu ---
Dobrze ten cytowany koleś gada, quafe mu!

Obszedłem kwaterę, spodobało mi się że jest quafe na półce, ale 4-5 fpsa już się nie podobało. Więc efekt taki że wyłączyłem kwaterę i stacja po paczu zamiast lepiej, to wygląda gorzej. Brawo...
Inny minus - większy nawet - wolniej się teraz statki zmienia, nie działa przeciąganie z listy shipów na hangar. A że plusów nie widzę...
No i gdzieś czytałem, że miały być akwaria z rybkami i hologram striptizerki - a jakoś nie ma. :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej