Eve Online > Przedpokój

Witam wszystkich władców kosmosu

<< < (4/4)

Ptysiu:

--- Cytat: Kolec w Lipiec 24, 2011, 03:30:42 ---ps. rozumiem, ze centrala to wielka trollownia ale juz mam swoje lata i prosilbym o konstruktywne odpowiedzi

--- Koniec cytatu ---

Zatem na tyle dyplomatycznie na ile potrafię:

Vudu - Piraci. Generalnie to słowo chyba najlepiej odwzorowuje ducha korporacji. Polowania w low secu, wormholach, ransomy i gwarantowany -10.0 security status.

C0ven - Jedyny polski sojusz z sovem. Znajduje się w symbiotycznej koalicji wraz z rosyjskim Stain Empire, oraz jest częścią składową szeroko rozumianego "południa".  Duże floty, duże bitwy, rekompensaty za statki stracone w akcjach sojuszu, stosunkowa łatwość w zarabianiu pokaźnej ilości isków, ale za to również obowiązek stawiania się na CTA. Qui pro quo.

Bufu - Korporacja składająca się z ludzi, którzy za cel postawili sobie bić się w stosunku 1 do x, gdzie x>1 :). Latanie w przemyślanych, choć czasem wymagających pod względem sp flotach.

J-N - Nie wiem, nie znam, nie wypowiadam się i to najlepsze co mogę o nich powiedzieć na podstawie jedynie pewnych postów, których treści niekoniecznie popieram. Na plus mogę jedynie powiedzieć, że startowali od  0 a dziś mają 67 członków, co jest w moim przekonaniu pewnym istotnym sukcesem.

LFN - Niby mam ten corp w mojej historii zatrudnienia, ale z tego co wiem zmieniło się praktycznie wszystko. Od zarządu, poprzez składową, a na tickerze sojuszu kończąc, zatem jak wyżej - Nie wiem, nie znam, nie wypowiadam się.

laphiel:
zapomniales napisac o shoki, co siedzi sobie i gryzie skalki w hi, okazyjnie klepiac ludzi

Ptysiu:

--- Cytat: laphiel w Lipiec 24, 2011, 16:48:02 ---zapomniales napisac o shoki, co siedzi sobie i gryzie skalki w hi, okazyjnie klepiac ludzi

--- Koniec cytatu ---

Nie wymieniłem bardzo wielu polskich aliansów i korporacji. Opisałem tylko moje wrażenia odnośnie tylko tych wymienionych przez Kolca.

Centurion:
A gdzie jest nasz dyrektor od PRu... a stop, nie mamy takiego, jako 'dresy bez honoru' wolimy latać z 'bejsbolem' i pałować napotkane hosty :P
Tak czy inaczej jak rozważasz dołączenie to zapraszamy na priv albo na TSa, pogadać niezobowiązująco zawsze można. :)

Doom:
[admin]Chciałbym przypomnieć że dział rekrutacyjny jest kilka pięter niżej i są tam zarówno informacje o korporacjach, jak i miejsce do zadawania pytań[/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej