Eve Online > Przedpokój

Witam wszystkich władców kosmosu

<< < (3/4) > >>

Nitefish:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 12, 2011, 02:24:08 ---mały piracki korp = mało wszystkiego, mało walki, mało różnorodności, mało partycypacji, mało...

--- Koniec cytatu ---

Wyjaśniając oburzenie pewnej osoby powyższym postem okraszone podejrzeniem o osobistą wycieczkę rozwijam myśl:

- im mniejszy korp, tym ciężej zebrać aktywnych ludzi o tej samej porze, nie licząc sytuacji w której korp składa się z noliferów. Doliczając do tego czas na zarabianie kaski i inne takie nie wygląda to wesoło. Innymi słowy partycypacja jest mała.
- im mniejsza partycypacja tym mniej walki, nie licząc oczywiście solo ale nie po to idzie się do jakiegoś korpa żeby latać 90% czasu samemu.
- im mniejszy korp tym ciężej uformować różnorodne gangi bo nie ma do tego liczb lub skillsów

Niestety to się sprawdza w 99% korpów w Eve.

Platfusek:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 12, 2011, 11:07:05 ---
- im mniejszy korp, tym ciężej zebrać aktywnych ludzi [..]

- im mniejsza partycypacja [..]

Niestety to się sprawdza w 99% korpów w Eve.

--- Koniec cytatu ---

Bez przesady. To że masz doświadczenia jedynie z korpami z dupy ma się nijak do rzeczywistości w eve. Jest bardzo WIELE korpów które nie mają takich problemów a są małe. Wszystko zależy od ludzi, jeżeli lubią pvp i im sie chce to nawet 10os korp dużo potrafi, a jeżeli w korpie jest banda kerbirni która jedyne co umie to się whorowac na trzeciego pod gejtem, to niestety z takiego syfu i salomon nie nabije.

Zmień otoczenie, spróbuj się dostać do prawdziwego pvp korpa który robi pvp a nie pve to ci się oczy otworzą.

Val Heru:

--- Cytat: Platfusek w Czerwiec 12, 2011, 15:07:25 ---Bez przesady. To że masz doświadczenia jedynie z korpami z dupy ma się nijak do rzeczywistości w eve. Jest bardzo WIELE korpów które nie mają takich problemów a są małe. Wszystko zależy od ludzi, jeżeli lubią pvp i im sie chce to nawet 10os korp dużo potrafi, a jeżeli w korpie jest banda kerbirni która jedyne co umie to się whorowac na trzeciego pod gejtem, to niestety z takiego syfu i salomon nie nabije.

Zmień otoczenie, spróbuj się dostać do prawdziwego pvp korpa który robi pvp a nie pve to ci się oczy otworzą.

--- Koniec cytatu ---
ktoś musiał cię mocno skrzywdzić :)

kamel:

--- Cytat: Val Heru w Czerwiec 12, 2011, 18:27:28 ---ktoś musiał cię mocno skrzywdzić :)

--- Koniec cytatu ---

Pewnie CCP ;p

Kolec:
Witam po przerwie,

byłem na urlopie i nie miałem jak odpisać na Wasze posty, dziekuje za rady i za trole...

podczas mojej nieobecności dostałem prywatną wiadonmość od osoby z LFN'u i tutaj pada pytanie czy warto tam iść, ew. co możecie mi powiedzieć na temat c0venu, bufu, j-n i vudu?

Pozdrawiam serdecznie

ps. rozumiem, ze centrala to wielka trollownia ale juz mam swoje lata i prosilbym o konstruktywne odpowiedzi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej