Eve Online > Przedpokój
Witam wszystkich władców kosmosu
Kolec:
Chciałem się przywitać, gram w EVE od 2009 roku. Do tej pory robiłem misje i skanowałem za anomaliami w hisecu ale chyba już czas znaleźć jakiś corp i zasmakować życia w 0.0 i pvp :)
Ciupek:
hmm w 0.0 jest tak samo :) misje i skanowanie anomalek :) tylko przy przeskoku prze gate jest trudniej bo cos moze cie zabic po drugiej stronie i to na pewno nie beda raty :)
Melisanda Armida:
--- Cytat: Kolec w Czerwiec 10, 2011, 20:11:47 ---Chciałem się przywitać, gram w EVE od 2009 roku. Do tej pory robiłem misje i skanowałem za anomaliami w hisecu ale chyba już czas znaleźć jakiś corp i zasmakować życia w 0.0 i pvp :)
--- Koniec cytatu ---
Witam,
Jako jeden z Wladcow Kosmosu zadam podania stanu walleta i przyblizonej wartosci asetsow. Po zweryfikowaniu danych i pobraniu stalej oplaty w wysokosci jedynie 30% masz mozliwosc wstapienia do grona szlachetnych Wladcow kosmosu.
Pozdrawiam,
Wladca kosmosu Stela Armida (oficer rekrutacyjny)
memlacz:
--- Cytat: Stela Armida w Czerwiec 11, 2011, 00:43:58 ---Witam,
Jako jeden z Wladcow Kosmosu <-- to mnie rozjebało
Wladca kosmosu Stela Armida (oficer rekrutacyjny) LoL
--- Koniec cytatu ---
A poważnie to ogarnij jakiś mały piracki corp coś się poducz a póżniej próbuj się dostać do BUFU może ktoś się nad tobą zlituje...
Starakopara:
Jako kolejny władca kosmosu witam Cię Kolec na drodze do władania Nowym Edenem :). W przeciwieństwie do Steli zadowolę się skromnymi 15% wartości Twoich assetów ;D
a tak na poważnie to witaj na trollowym centralowym pokładzie, gdzie zwykłe rzeczy nie zdarzają się zbyt często :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej