Śmietnisko > Flamewar

Flame [AGNOS] Agnosto Ethnos - dyskusja

<< < (8/19) > >>

Ranshe:
Nite, nie tak - to sie nazywa przeglad techniczny, czy nie lata w failficie. :D

mpp:
jakbym to ja był na ich miejscu to po "miłej" rozmowie z rodakami

wszedłbym w siege'a a potem z opitolonego hangaru urobek wszamał
trupy sprzedał na kebaba do jity
a niewolnice do swojego prywatnego pleasure hubu =]

Xarthias:

--- Cytat: Nauril w Czerwiec 06, 2011, 23:54:10 ---Jeśli jesteś z natury sprzedawczykiem i lubisz wpierw miło rozmawiać ze swoim rodakiem, a potem podstępnie rozjebać mu statek - to korporacja "mistrza" Oketa jest wymarzonym miejscem dla Ciebie.

Wstyd mi za takich ludzi, którzy grają w ten sposób w tą grę i nie potrafią czasem dać sobie na luz, jeśli spotkają we Wszechświecie EVE bratnią duszę z Polski.
"Bohaterowie" od siedmiu boleści, którzy wpierw rozmawiają, a potem atakują 5-6 statkami, jednego scouta w Legionie (z którym wcześniej przez kilkanaście minut miło rozmawiali)
Mieliście zajebisty ubaw i pewnie adrenalina Wam uszami wyszła, hmm?

Nie jesteście nic warci.
Odradzam jakikolwiek kontakt z tą bandą nieudaczników.

--- Koniec cytatu ---
Hello, administrator speaking: flame this way -> http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?board=43.0
Tylko że na dostęp tam trzeba zasłużyć. I na to, żeby ktokolwiek wziął serio średniej jakości hatemaila. Ja wiem, że internet spaceshipz to serious business, ale nie przesadzajmy ok? Szczególnie z rzucaniem kalumni wszelkiego rodzaju, szczególnie na tym forum.
To jest pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Nauril:

--- Cytat: spk w Czerwiec 07, 2011, 06:50:11 ---Z tego co wiem 'udaczniku' pierwszy otworzyłeś ogień do Tengu które Cie tylko zalockowalo... Zresztą ogarnij sie w w-space latasz...

--- Koniec cytatu ---

To Ty się ogarnij, bo to nie byłem ja, tylko podstępnie zaatakowano jednego z moich pilotów.

A o korpie Okety słyszałem nie raz i nie dwa np. o tym, że potrafił stać pod wh i skanować własnych ludzi i to co wywożą (odłam Unseen Nomads), lub jak spadł jak ostatni noob dwoma Chimerami.
[admin]Ładnie to tak zaraz po ostrzeżeniu main admina?
+20 za to co Ci wyciąłem
Doom[/admin]
Kończę tą dyskusje.

Yurioni:
dawno nie widzialem tak fajnego e-rage'u :D bring it on, albo nabij 40 postow i wpadnij do nas do flejmu, tam bedziesz mogl sie wyzyc artystycznie :)
ps
naprawde podoba mi sie jak uzywasz slowa podstepnie :) to wyglada tak niewinnie jak by ci ktos zabral z piaskownicy ulubione wiadereczko w gwiazdeczki :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej