Śmietnisko > Flamewar

Flame [AGNOS] Agnosto Ethnos - dyskusja

<< < (9/19) > >>

Nitefish:
@Nauril - dzięki Tobi centrala może znowu odżyć, Dark się nie udziela, Solo się z nerwów wyhuśtał... w Tobie cała nadzieja.

Jak szukacie ludzi do pogadanki na localu to zapraszam do nas, w BUFU nie ma takiego chamstwa. Tu jak z kimś pogadasz to na pewno Ci w plecy nie strzeli. Drogę do domu pokażemy jak będzie potrzeba, u nas sami swoi.

Widziałem na km że górnik do Twojego kumpla strzelał. Ci to są najgorsi, trzeba uważać. Niby kopią skałki a tu nagle bach. Nie można im ufać centralnie. Są gorsi od pefauperów.

Wiesz, ludzie to w tych WH dziczeją po prostu no ale co zrobić...

Doom:

--- Cytat: Nauril w Czerwiec 07, 2011, 15:48:51 ---To Ty się ogarnij, bo to nie byłem ja, tylko podstępnie zaatakowano jednego z moich pilotów.

A o korpie Okety słyszałem nie raz i nie dwa np. o tym, że potrafił stać pod wh i skanować własnych ludzi i to co wywożą (odłam Unseen Nomads), lub jak spadł jak ostatni noob dwoma Chimerami.
Kończę tą dyskusje.

--- Koniec cytatu ---
Jak sie mieszka na wspólnych posach w kilka korpów, a z jednym z nich rozstaje się w mało przyjaznych okolicznościach to dziwnym jest brak bańki i instalok taclerów na wh a nie tylko skanowanie.
A chimery rzecz tania, nabyta, zrefundowana. Doświadczenie z pierwszego bojowego użycia capitali pricles

--- Cytuj ---Widziałem na km że górnik do Twojego kumpla strzelał. Ci to są najgorsi, trzeba uważać. Niby kopią skałki a tu nagle bach. Nie można im ufać centralnie. Są gorsi od pefauperów.

Wiesz, ludzie to w tych WH dziczeją po prostu no ale co zrobić...
--- Koniec cytatu ---
DO NOT FACK WITH CAREBEARS :P

Nitefish:
Te Mando, a Ty jakiś taki ostatnio pobudzony jesteś, sypiesz punktami jak dziki. Chcesz zostać nowym strażnikiem texasu?

Doom:
Ty Nite a Ty co takie niewiniątko? Nikogo nie krzywdzę bez powodu

Yurioni:
nie przejmuj sie rybsonem  :) on poprostu zaczal odstawac punktowo od czolowki i kombinuje jak tu nadrobic, a przynajmniej nie dac zarobic innym :P

ps
a wlasnie, moze jakis licznik punktow karnych?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej