Eve Online > Patche i dodatki
dust 514 coming to playstation 3 in 2012
Siri Irme:
Chyba czas zacząć rozwijać drzewko Planet Management ;)
Pol Kent:
--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 07, 2011, 17:27:20 ---Jak by było drogie to pvp by umarło, bo połowa ludzi by dupą trzęsła że stracą shipa, a kerbery to nigdy by się nie odważyły zebrać na hostów.
--- Koniec cytatu ---
Powiedział ten, który albo jest za młody żeby pamiętać ile kosztowały Vagasy i inne T2 shipy i ludzie latali na PvP. Albo nie chce pamiętać, bo chciałby żeby jego ship T2 na PvP kosztowąl tyle co Hurek.
Jak jesteś za młody to zapytaj tych co pamiętają.
Jak to ktoś niedawno, z c0venu bodaj pisał....był jakis dreszczyk a nie tanie ścierwo jak teraz - o straciłem Vagę. Nic to, w hangarze mam jeszcze 10 w zapasie. Ziewww......
Soulscream:
ps3 exclusive haha haha haha strzal w stope
Kara Mon:
Sama informacja ze tylko na kosnole byla glupia a exclusive dla ps3 to juz calkiem fail , raczej nie ma co liczyc na to ze po roku czasu jeszcze kogos dust bedzie obchodzil :D . Dla mnie ciagle jest niezrozumiale dlaczego na sile tak sie ograniczaja. Z punktu widzenia marketingowego to jedna z najglupszych decyzji ostatnich lat.
SokoleOko:
Nie mają doświadczenia, więc ograniczają się do jednej konsoli - bardzo dobra decyzja.
Obejrzałem trailer - niczego sobie, gdyby dało się grać na PC-ecie, może bym nawet i kupił, ale granie w shootera na padzie jest dla mnie po prostu świętokradztwem. Natomiast wybuchnąłem śmiechem pod koniec, gdy ten biedny dread dostawał po dupsku od jakiegoś działa ustawionego na planecie. Nie dość, że dready mają pod górkę z supercarrierami, to teraz jeszcze strach będzie warpnąć na planetę? Toż to będzie zagrożony gatunek!
* SokoleOko patrzy ze zmartwieniem na alta, który niebawiem wsiądzie w Phoenixa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej