Eve Online > Patche i dodatki

dust 514 coming to playstation 3 in 2012

<< < (2/12) > >>

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Tloluvin w Czerwiec 07, 2011, 14:12:06 ---Znaczy lecisz sobie indykiem zebrac urobek z planety, a tu planeta Cie namierza i pufa?  ;)

--- Koniec cytatu ---

Obejrzyj trailer to będziesz wiedział o co mi chodzi :P. Jest tam moment gdy jakaś konstrukcja na planecie robi kuku Dredowi walczącemu w przestrzeni  >:D. Rozmach jest (jedwabiście) ale jak się to ma do wartości strategicznej planet...szkoda zachodu IMO. Już lepiej by było gdyby zdobycie kluczowych planet w konstelacji mogło wpływać na SOV...(wiem wiem nima uja na taką opcje :P)

Orli1983:

--- Cytat: MasaHuku w Czerwiec 07, 2011, 14:09:00 ---Zajmują się tym inni ludzie, więc można (naiwnie :P ) snuć przypuszczenia że tego nie spier...niczą. Trailer E3 jest dość odważny (bo niby kto będzie organizował blob aby obronić swoje PI  :-\, chyba że planety będą produkowały coś na miarę minerałów z tech-moonów ), kolejny szczegół czy będzie możliwy ostrzał z powierzchni planety? (wiadomo że w drugą stronę nie).

--- Koniec cytatu ---

w koncu bedzie sie o co bic w tej grze :P
  bo jesli bedzie mozna niszczyc infrastrukture to ceny produktow PI troche wzrosna :P  tak samo jak szpilek, materialow z posow itp   imho teraz wszystko jest za tanie :P

Jonas:

--- Cytat: MasaHuku w Czerwiec 07, 2011, 14:09:00 ---kolejny szczegół czy będzie możliwy ostrzał z powierzchni planety? (wiadomo że w drugą stronę nie).

--- Koniec cytatu ---
A niby dlaczego powierzchni ostrzeliwać nie będzie można? Cytując devbloga: "mercenaries dying in droves at your financial command, crushed beneath your orbital bombardment or even fighting back when you least expect it". Poczekamy zobaczymy, co będzie, a czego nie. Pozostaje mieć nadzieję. :)

Gaavrin:
Podejrzewam, że w momencie wprowadzenia dusta PI zostanie zmienione na dużo bardziej opłacalne. Do tej pory infrastruktura była niezniszczalna, więc nie mogli zrobić z tego źródła kokosów, ale jak będzie można o to walczyć, to pewnie sporo się zmieni.

Choćby w ten sposób, że pojazdy lądowe, powietrzne i co tam jeszcze będzie używane na tych planetach będą robione z produktów PI, a to zwiększy zapotrzebowanie. A z tego co czytałem, to korporacje, waluta itd będą wspólne, ciekawe czy w eve będzie można produkować rzeczy wykorzystywane na planetach.

Nitefish:

--- Cytat: Orli1983 w Czerwiec 07, 2011, 15:11:29 ---  imho teraz wszystko jest za tanie :P

--- Koniec cytatu ---

Jak by było drogie to pvp by umarło, bo połowa ludzi by dupą trzęsła że stracą shipa, a kerbery to nigdy by się nie odważyły zebrać na hostów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej