Eve Online > Dyskusje ogólne

Boty [Odp: [Polityka] Północny wschód czyli]

<< < (14/28) > >>

Goomich:
Zatrudnij FPShackera.

Lt Rook:

--- Cytat: Xeovar w Maj 30, 2011, 15:51:28 ---A co ma hipokryzja do ISKów? Tak samo jest z dupy zarzucać hipokryzje sojuszowi, który aktywnie nie zabrania nikomu wynajmować od siebie terenu, jak polakom za to że mówią że mają biedę w kraju. Tylko do tego służyło to porównanie.

--- Koniec cytatu ---

Na centrali można znalesc conajmniej 10 cytatów typu, "w c0venie niema botów", "c0ven nie pozwala na boty", "wszyscy bocą tylko nie c0ven", w przeciągu ostatnich 2-3 miesięcy, a problem jest dużo starszy. I tu słyszymy "przecież nie będziemy nikogo scigac", "jesli to dobre dla sojuszu to czemu nie", wszyscy od dawna wiedzą że tam są, że "kuzyni" byli testowani, itd. Brak stanowczego zakazu jest za to ciche przyzwolenie.
To tu jest nie tak, nie uważasz?

--- Cytuj ---A skoro tak łatwo i "słusznie" jest być "świętym antyboterem" to ja proszę o przepis jak problemy o których pisałem rozwiązać w praktyce.
Chętnie się czegoś nowego nauczę, może moje podejście nie jest najlepsze i bez problemu da się w EVE prowadzić ally które nie wpuści na swój teren żadnego bota, a mimo to będzie wynajmować teren.

--- Koniec cytatu ---

Na szczęscie nie mam takich problemów.

Ranshe:
Ale co ma zrobić nie powiecie, bo to już trzeba by wyjść poza szablonik "c0ven ble". Przewidywalne :)

Przy czym gdyby np Xeovar miał za dużo wolnego czasu i każdemu online na aliansowym dawał convo z pytaniem "cześć, jesteś botem?" i podował/wykopywał po nieudzieleniu odpowiedzi, to od razu by były tutaj straszne krzyki z PBNu, że w c0venie zamordyzm i państwo policyjne. Nie?

Skeer:

--- Cytat: ltrook w Maj 30, 2011, 16:13:30 ---Na centrali można znalesc conajmniej 10 cytatów typu, "w c0venie niema botów", "c0ven nie pozwala na boty", "wszyscy bocą tylko nie c0ven", w przeciągu ostatnich 2-3 miesięcy, a problem jest dużo starszy. I tu słyszymy "przecież nie będziemy nikogo scigac", "jesli to dobre dla sojuszu to czemu nie", wszyscy od dawna wiedzą że tam są, że "kuzyni" byli testowani, itd. Brak stanowczego zakazu jest za to ciche przyzwolenie.
To tu jest nie tak, nie uważasz?

--- Koniec cytatu ---

W C0ven jako ally samemu w sobie botów nie ma - a jeśli są to wywalamy prędzej czy później poza alians. Nie rozumiem pretensji ludzi, którzy by chcieli, żebyśmy byli cool, pokazywali co umiemy w sovwar i walkach flot, roamów, jednocześnie skazując nas na żmudne sprawdzanie, czy czasem alt Józka z I-DEI, który jest gdzieś w ROL.C - nie boci. Mam wyjebane na taki case, byle nie byłby w C0ven i tyle. Szkoda czasu.

Możecie mnie sobie trolować, ale zwyczajnie ebushido większości jest dla mnie niezrozumiałe - nie jesteśmy winni tego, jaka ta gra jest, przyjęliśmy rozwiązanie najuczciwsze z realnych do wykonania. Narzekania ze strony PBN, który farmi misje uważam za niepoważne. Zajmijcie se sova i wtedy pogadamy jacy to jesteście fajni, bo nie bocicie i bronicie terenu.

Jeżeli już ktoś ma obrywać za bocenie - kierujcie swoje żale na LFN. Tam cały dyrektoriat i pewnie część z świeżych osób boci nie tylko w samym korpie ale i altkorpach i nie ma tam żadnych ograniczeń w tej sprawie. M. in. za wytknięcie tego pozbyto się mnie z LFN.

PS

Zostałem w kwietniu zbanowany za rzekomy RMT. Nie wiem co to za bajeczki o dożywotniej subskrypcji - ja dostałem tylko 7 dni gratis na konto i nawet mnie nie przeproszono za tę akcję.

PS2

Nie bocę.

Xarthias:

--- Cytat: Skeer w Maj 30, 2011, 16:26:06 ---Zostałem w kwietniu zbanowany za rzekomy RMT. Nie wiem co to za bajeczki o dożywotniej subskrypcji - ja dostałem tylko 7 dni gratis na konto i nawet mnie nie przeproszono za tę akcję.
--- Koniec cytatu ---
Jakbyś ich pozwał, to może byś dostał taką subskrypcję :P
A jakbyś przeczytał uważnie, to zauważyłbyś, że sprawa dotyczyła 3 osób, 2 lata temu... Gdzie te bajki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej