Eve Online > Dyskusje ogólne

Boty [Odp: [Polityka] Północny wschód czyli]

<< < (15/28) > >>

sc0rp:
A jakie to ma znaczenie czy ktos sobie na statki pvp zarabia bocac, tacy ludzie nie zmieniaja mapy - problemem jest skala przemyslowa ktora wlasnie trudni sie DRF. Walic RMT bo iski kupuja tylko ludzie dla ktorych zarabianie w eve jest zbyt trudne (racenie to tylko jeden ze sposobow na zarabianie w eve) z mojego pov problemem jest to ze dzieki 3rd party appz pewna grupa ally (DRF) uzyskala nad reszta new eden znaczaca przewage, potegujac to jeszcze wynajmowaniem ally - dzieki czemu dysponuja najwieksza flota sc/tytkow ingame. I z tym CCP powinno zrobic porzadek w pierwszej kolejnosci, dopiero pozniej zajmowac sie ewentualnymi domowymi boterami. Jestem daleki od tego zeby mowic ze NC jest pozbawione botow, bo nie jest - roznica jest taka ze NC botuja gracze dla siebie czy tam RMT a DRF zrobilo z tego skale przemyslowa. Z drugiej strony ccp ma problem bo nawet jesli wiedza o tym to jednak przy usunieciu kilku set kont z gry to jest to jakby nie patrzyl ~1.500 USD/m (za kazde sto botow) mniejszy przychod dla nich, a zysku ze zbanowania botow dla ccp nie ma zadnego. Jesli ktokolwiek znajdzie chodz jeden realny (pomijajac e-honour etc.) plus z punktu widzenia CCP to nalezy mu sie quafe.

@Xant mowisz ze to wielka ilosc roboczogodzin aby sledzic czy ktos jest botem, ale czy aby napewno. Na poczatku zawezmy to do pilotow ktorzy powiedzmy sa zalogowani 12+h/day po za stacja, dodatkowo nalozmy filtr ze w tym czasie nie zmienili systemu - masz pierwszych kandydatow na boty. Skoro jeden pilot w jeden wieczor (no dobra w trzy - bo robil to 3 razy) jest w stanie przesledzic cale dronkowo nie majac narzedzi GMa takich jak chodzby insta skakanie po systemach niewidocznosc na localu etc. to jeden etat zadnej firmy przy takich obrotach (300k+ aktywnych kont) nie zabil. A im bylby skuteczniejszy tym mialby mniej pracy.

mpp:

--- Cytat: Syntion w Maj 30, 2011, 10:44:16 ---Oj naiwny ty jestes jakis albo "tego slynnego" nagrania nie przesluchales ze zrozumieniem...
W twoim sojuszu nie ma botow - taka jest polityka alliansu.

Boty sa trzymane poza aliansem w peciarniach innych sojuszy.

to zapytaj na kanale "alliance" jeszcze raz...

Ja jestem jak najbardziej ZA - zebys strzelal do wszystkich botow jakie tylko spotkasz.. tylko hmm bedziesz mial jeden problem .. one beda dla ciebie BLUE

--- Koniec cytatu ---

Well słynne nagranie było z korpa który z ally wyszedł więc nie dodawaj wszystkich do jednego garnka :)

Pomijam już fakt, ze w tym korpie jest troche ludzi z którymi przyszło mi latać i ich cenie

Nitefish:
Kurcze, moglibyście się zdecydować wreszcie. To można w końcu wrzucić bocika do Covenu albo jakiejś Waszej przykrywki czy nie?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Nitefish w Maj 30, 2011, 16:49:37 ---Kurcze, moglibyście się zdecydować wreszcie. To można w końcu wrzucić bocika do Covenu albo jakiejś Waszej przykrywki czy nie?

--- Koniec cytatu ---
Tak ale nie  ;)

Yurioni:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 30, 2011, 16:51:42 ---Tak ale nie  ;)

--- Koniec cytatu ---
:( no to szukamy dalej, a moglo zostac w rodzinie :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej