Śmietnisko > Off Topic

Czepiam się. :P

<< < (4/4)

Xarthias:
Bosh, podzielcie się wolnym czasem, bo jak widać nie macie co z nim robić :P a mi wiecznie go brakuje :D

Dormio:

--- Cytat: Xarthias w Maj 27, 2011, 13:23:27 ---Bosh, podzielcie się wolnym czasem, bo jak widać nie macie co z nim robić :P a mi wiecznie go brakuje :D

--- Koniec cytatu ---
E tam... chopakom tematów brakuje to się tshepiają  ;)
Tu o ile dobrze rozumiem się do licznika posty nie liczą, więc +1 do licznika jako powód postowania odpada. No chyba, że chcieli flame, ale siakoś nie mam ochoty.  :P

Ranshe:

--- Cytat: Dormio w Maj 27, 2011, 13:13:36 ---Jeszcze raz wyjaśnię, potem mi się nie będzie chciało: stopka to miejsce na umieszczenie sygnatury, a nie sama sygnatura

--- Koniec cytatu ---

Nazywanie słonia żyrafą nie zmienia faktu, że to nadal będzie słoń... ;P Maile i posty nie mają czegoś takiego jak stopka - nie umieszczasz tam numeru strony/posta, przypisów itp.

--- Cytuj ---sygnatura ma charakter unikalny i pełni funkcję znaku/podpisu/tekstu rozpoznawczego piszącego.
--- Koniec cytatu ---

Więc jak chcesz na tej podstawie rozpoznać konkretny post z wszystkich mających ten sam znak/podpis piszącego?

--- Cytuj ---Świadomie jakiś czas temu z tego zrezygnowałem, a sam obrazek był (nie wiem czy wciąż jest) używany przez wiele osób po zrobieniu tego testu. Komentarz do obrazka był mój (więc niejako unikalny) i jak napisałem teoretycznie wraz z "brak sygnatury" mógłby sam stanowić sygnaturkę, ale po to napisałem to co napisałem żeby dać czepialskim do zrozumienia, że to NIE jest moja sygnaturka.  :P

--- Koniec cytatu ---

Znajduje się w miejscu na słonia, wygląda i ma wszystkie cechy słonia, ale Dormio nadal będzie uparcie twierdził, że to żyrafa, bo namalował na boku sprejem "to nie jest słoń". ;)

Oooookeeeej ;)

--- Cytat: Dormio w Maj 27, 2011, 13:40:08 ---No chyba, że chcieli flame, ale siakoś nie mam ochoty.  :P

--- Koniec cytatu ---

Jakbym chciał flame, to bym się w innym stylu wypowiadał. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej