Śmietnisko > Off Topic
Czepiam się. :P
Goomich:
Doom:
Troll bait? :P
Ranshe:
A co to za failowe pół utfa ci przy "ć" wystaje? :P
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Maj 24, 2011, 17:38:09 ---A co to za failowe pół utfa ci przy "ć" wystaje? :P
--- Koniec cytatu ---
Nie mam pojęcia.
@Mona X: Strzałka wskazuje na wynik testu osobowości - przecież napisane jest wyraźnie: The EVE Personality Test.
Rozumiem, że Twoją wątpliwość budzi "Gunslinger"...cóż począć, takie życie i taka osobowość ;) :P
Jeśli natomiast wątpliwość budzi brak sygnatury, to zgodnie z poniższą definicją - brak:
--- Cytuj ---sygnatura
1. znak lub napis rozpoznawczy mający znaczenie podpisu
2. znak cyfrowy lub literowo-cyfrowy umieszczony na książce, określający jej miejsce w bibliotece
3. numer porządkowy umieszczony na dolnym marginesie pierwszej i trzeciej strony każdego arkusza drukarskiego
4. własnoręczny podpis artysty na jego dziele
5. daw. kopia recepty lekarskiej dołączona do lekarstwa przez aptekę
--- Koniec cytatu ---
Edit:
BTW znudziła mi się dotychczasowa stopka, niniejszym ogłaszam konkurs na stopkę forumową dla mnie:
Nagrodę stanowić będzie 300mln ISK. Termin przyjmowania propozycji: 1 czerwca 2011. Prace będą podlegać jedynie mojej ocenie i autor wybranej przeze mnie otrzyma nagrodę.
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Maj 25, 2011, 13:25:29 ---Jeśli natomiast wątpliwość budzi brak sygnatury, to zgodnie z poniższą definicją - brak:
--- Koniec cytatu ---
Sygnatura w emailu i na forum, nazwana przez ciebie przypadkiem stopką a nią nie będąca, podpada pod punkt 1 tejże definicji. ;P
A co chcesz w niej mieć? Jakaś konkretna tematyka czy dowolnie? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej