Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
CartelDOT - co to właściwie było?
Yurioni:
sie nie znacie, prawda jest taka, ze nie bylo sie z kim obrzucac blotem na centrali to i sie drogi chwilowo rozeszly :P porzycamy sie jakis czas kupami przez miedze, skoncza sie wakacje zacznie padac ludzie wroca, i pewnie znow bedziemy rzucac kupa w tym samym kierunku i z tym samym zwrotem :)
sc0rp:
--- Cytat: Kamel w Maj 23, 2011, 10:15:14 ---
Ad.1 Czytaj ze zrozumieniem.... dinozaury przestały grać z ;p zostało mało ludzi część chciała tego częśc tego, leadership zasnął i się stało, że się zesrało :)
--- Koniec cytatu ---
Znaczy sie znudzilo sie Wam?
--- Cytuj ---Ad.2 rooka i shaili byś raczej nie przeszedł :)
--- Koniec cytatu ---
hehe nie przeszedlem Sokoleoko, a wlasciwie tak mnie nastraszyl odnosnie wymagan skilli ze dalej nie probowalem ;)
kamel:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 23, 2011, 10:18:45 ---Znaczy sie znudzilo sie Wam?
hehe nie przeszedlem Sokoleoko, a wlasciwie tak mnie nastraszyl odnosnie wymagan skilli ze dalej nie probowalem ;)
--- Koniec cytatu ---
Ad.1 No IM się znudziło :)
Ad.2 hyhy :)
Venzon 2003:
Cartel na ta chwile sie skonczyl, poniewaz BUFU jest w venal a PBN w curse... co bedzie w przyszlosci to zobaczymy
Decyzja o przeprowadzce do Venal zapadla gdy w curse wialo nuda a inity walczyli jedynie pod stacja.
Ja nie wiem gdzie sokol napisal, ze inity nas wyrzucili z g-0?! Stagnacja i brak ciekawych okazji do walk byly jedynymi argumentami za przeprowadzka do venal.
Cartel wroci gdy BUFU i PBN beda latac znowu razem...
Daniarel:
Venzon ma racje, że zabiła nas nuda jaka nastąpiła w tamtym okresie. Inity rzeczywiście po trwającym łomocie walczyli tylko pod stacja, a po wydoku 20 capsli bylo to bez sensu, zwłaszcza przy cihc przewadze liczebnej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej