Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

CartelDOT - co to właściwie było?

<< < (6/39) > >>

HammerSnake:
a frapsy jakieś będą?

Venzon 2003:

--- Cytat: Daniarel w Maj 23, 2011, 11:41:24 ---Venzon ma racje, że zabiła nas nuda jaka nastąpiła w tamtym okresie. Inity rzeczywiście po  trwającym łomocie  walczyli tylko pod stacja, a po wydoku 20 capsli bylo to bez sensu, zwłaszcza przy cihc przewadze liczebnej.

--- Koniec cytatu ---

Musze stwierdzic, ze takie D87 to znacznie lepsza miejscowka jesli chodzi o pvp niz zamkniety poket w stylu g-0. Na przelotowce zawsze cos ciekawego sie dzieje. W przyszlosci juz nie popelnimy tego bledu i nie zamkniemy sie w odseparowanej kerberowni  :P
W Venal teraz tez zmienilismy lokalizacje na bardziej przelotowa i zresetowalismy wszystko co do tej pory mielismy w Venal na blue (mercilesow, nc., ev0ke).

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 23, 2011, 10:18:45 ---hehe nie przeszedlem Sokoleoko, a wlasciwie tak mnie nastraszyl odnosnie wymagan skilli  ze dalej nie probowalem ;)

--- Koniec cytatu ---

A co miałem powiedzieć jak pewnego razu dumny jak paw zamieniłem Drake'a z HML T1 na Lachesisa (Gallente Cruiser V był mi potrzebny do Cynabala, a Recony na IV już miał) i usłyszałem - a Recon V masz? Nie? To wypier... z tego Lachona! :D

W G-0 siedzieć nie było sensu, bo:

1) Południe wiało nudą
2) INIT nie dostarczali "gf"
3) Zarabiać się dało, ale po rzuceniu frakcyjnych shipów na market więcej czasu spędzało się na klikaniu altem w Jita/Rens niż na robieniu misji.

Byłem pierwszym, którzy dopominał się o przeprowadzkę na Północ - ale rozumiem opory niektórych, którzy nie zdążyli się nachapać w Curse jak ja. Niestety, w Venal BUFU wystawiało mniejsze liczby niż PBN na początku w Curse i po prostu nie dawało się złożyć żadnego z naszych setupów - 15 osób to minimum. Cóż, siła wyższa.

--- Cytat: Venzon 2003 w Maj 23, 2011, 11:52:10 ---W Venal teraz tez zmienilismy lokalizacje na bardziej przelotowa i zresetowalismy wszystko co do tej pory mielismy w Venal na blue (mercilesow, nc., ev0ke).

--- Koniec cytatu ---

Co? Gdzie? Kiedy? Jak?

kamel:

--- Cytat: HammerSnake w Maj 23, 2011, 11:51:15 ---a frapsy jakieś będą?

--- Koniec cytatu ---

? rozwiniesz myśl ?

HammerSnake:
Po prostu czuję, że topic zaraz będzie mieć 20 stron, a jedyne co mnie interesuje to frapsy z bitek. Temat wspominkowy więc się zastanawiam czy ktoś wrzuci.
Jak nie będzie to nie czytam dalej  :P.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej