Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
CartelDOT - co to właściwie było?
Filip Bonn:
Zapał mają młodzi stażem gracze.
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Kwiecień 25, 2017, 10:20:13 ---Ja rozumiem te podejście, sam chętnie bym się pobawił w polskim ally, które ma jakiś cel. Ale wiem ile zaangażowania trzeba i jak szybko wypala zarządzanie i organizowanie kontentu małej ilości osób, żeby to przetrwało, miało sens i bylo nadal PvP ally. Dlatego mówię, że zbudowanie czegoś większego to katorga. Bo co innego jest z perspektywy member, który loguje żeby polatac, a co innego jak logujesz i żeby utrzymać liczby, poziom, aktywność to masz druga robotę.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.
I często jeszcze jak ktoś ma zapał to aby coś uciągnąć to oprócz bycia wizjonerem, musi fc-ować, robić logistkę i na dokładkę nasłuchać się że "i tak coś źle robisz", po prostu raj :), taki polski :)
[WILD5] Gagat:
No niestety, może kiedyś znajdzie się grupa zdeterminowanych osób i uda im się stworzyć coś ciekawego. Ja osobiście nie podjął bym się takiego czegoś, ale ja już jestem wypalonym leniem :)
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Isengrim:
Pocieszę tylko, że wypalenie niektórym mija i mnie na przykład znów chce się latać znacznie więcej, niż mogę. :)
[FNA] Chce Racic:
"Teren był tak wyludniony, że na samą myśl o 3 godzinnym roamie z jednym killem robiło mi się niedobrze."
"Kwestia czemu się nie udało jest prosta, przesyt grą, WoT, SC2 itp."
to że wam się nie udało jest logiczne - tworzący to ludzie to typowi fighterzy z all na 5, nie widzący świata poza pvp.
Nie da się w oparciu o samo to stworzyć trwałego aliansu, musielibyście mieć jakiś cel poza tempym napierdalaniem i opracowaniem fitów
i spinaniem pośladów, zabrakło celi, powiało nudą i się okazało że sami nie jesteście w stanie stworzyć jakiegokolwiek contentu,
a wszystko na V jest nudne jak flaki z olejem.
Alians to działający organizm, z opisu mozna wywnioskować że wasza rola to pasożyt - organizm obumarł to wy też :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej