Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

CartelDOT - co to właściwie było?

<< < (3/39) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Kamel w Maj 23, 2011, 08:56:48 ---btw: a co byś chciał za uber fity u was we flotach jak tam idzie bardziej o ilości niż o fitting i skile all V ? :)

--- Koniec cytatu ---

Nie zawsze latamy 100+ osób. Jak raz wyskoczyliśmy ahacami na mały gang to było to taki fail, że myślałem że zawału dostanę po prostu - i fity, i dowodzenie.

Heh, i o czterorepkowych logistykach nikt tu nie słyszał :P

--- Cytat: Nitefish w Maj 23, 2011, 08:57:25 --- Jak skończyły się złote czasy w Curse to część osób po obu stronach sobie odpuściło i tyle.

--- Koniec cytatu ---

Złote czasy w Curse dla mnie skończyły się gdzieś na przełomie grudnia i stycznia. Teren był tak wyludniony, że na samą myśl o 3 godzinnym roamie z jednym killem robiło mi się niedobrze. W tej sytuacji akcja z INIT była nawet mile widziana, tyle że nakryli nas czapkami... ale to, co teraz mam w NCDOT tylko potwierdza słuszności przeprowadzki na Północ. Jest tu kupa roboty dla 30-50 osobowych gangów.

Nitefish:
@Kamel - jestem pewien, że jeszcze polatamy razem, nie wybijcie wszystkiego tylko.

sneer:
curse i jego najbliższe okolice bardzo się zmieniły ....
daleko bardziej i dużo szybciej niż ktokolwiek sądził...

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 23, 2011, 09:04:23 ---(...)W tej sytuacji akcja z INIT była nawet mile widziana, tyle że nakryli nas czapkami...
(...)

--- Koniec cytatu ---

To miło, że choć z wielkim opóźnieniem to jednak przynajmniej jeden SokoleOko otwarcie przyznał, ze INITy wygoniły Cartel z Curse
a nie jak to propaganda w swoim czasie przedstawiała - wynieśliśmy się z Curse bo tam nie było co robić hahahaha  ;D ;D

A opis fajny. I chyba dobrze, że bez osobistych wycieczek. Szacun SokoleOko. Jak to już zostało powiedziane, trochę szkoda, że nie utrzymaliście się dłużej.

SokoleOko:

--- Cytat: sneer w Maj 23, 2011, 09:21:58 ---curse i jego najbliższe okolice bardzo się zmieniły ....
daleko bardziej i dużo szybciej niż ktokolwiek sądził...

--- Koniec cytatu ---

Jakiś update? Bo wczoraj patrzyłem na Wasze KB i jakoś dużej zmiany nie widziałem ;)

Ushra'Khan dalej mieszka w D87 i jest z Wami blue?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej