Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

CartelDOT - co to właściwie było?

<< < (2/39) > >>

Gaunt:
jakby miał focha na eve, nawet na steamie ustawił sobie profil jako prywatny. Subskrypcja nagle sie skończyła i dupa
 ???

SokoleOko:
Myślę, że nie ma sensu szukanie winnego, bo samo "zniknięcie Mikkera" nie powinno zatrzymać dobrze ułożonej maszyny, gdy wszyscy inni robili do co do nich należy. Jednocześnie nawet te osoby, które prywatnie uważam za winne wprost całej tej sytuacji miały wcześniej znaczący wkład w działanie Cartelu - dlatego, jak mówię, zostawmy personalia.

To co przeważyło to brak struktur. Nie było jednego lidera, nie było chain of command. "Chcesz to zrób" nie wystarczy jako fundament na rok czy kolejne lata - i mówię to jako osoba, która budowała już takie organizacje tyle że poza Eve.

No, może jeszcze jedno - to co stanowiło o wartości Cartelu, czyli ludzie z ogromnym doświadczeniem i "all V", okazało się też słabością - bo nie mieli aż takiej motywacji do gry jak młode wilki. Gdy ich zabrakło, maszyna stanęła.

kamel:
Ładny opis Sokół :)

dołączam się do puenty :) lepiej nigdy nie było a epickie bitki , faile , uber bombery i  teksty na flocie w czasie roamów będę pamiętał zawsze :) było tak zacnie, że trudno to słowami opisać , ci co byli wiedzą :D

btw: a co byś chciał za uber fity u was we flotach jak tam idzie bardziej o ilości niż o fitting i skile all V ? :)

Nitefish:
Sokole, ja napisałem, że BUFU wciąż szuka Mikkera, wiemy już na pewno, że nie porwało go Merciless :)  Żadnego wskazywania winnych.

Co do młodych graczy to podzielam Twój punkt widzenia, u nas w sumie jest dość luźna polityka rekrutacyjna jeśli chodzi o wiek postaci. Liczy się przysłowiowe ogarnięcie i zapał.
Poza tym zawsze trudniej było coś współtworzyć niż przesiąść się do innej, wielkiej i naoliwionej machiny. Jak skończyły się złote czasy w Curse to część osób po obu stronach sobie odpuściło i tyle.

kamel:
A szkoda moim zdaniem bo z tego co zostało po obu stronach można by złożyć fajne flotki i mieć fun jak cholera zwłaszcza teraz gdzie dużo małych flotek lata ( pisze o Curse ).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej